![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ عبدالمحمد زاهدی در جلسه ستاد ساماندهی زائرین اربعین گفت: برای استقرار نمایندگی در قزوین به منظوردادن ویزا پیگیریهای لازم انجام شود.
وی با تاکید بر برنامه ریزی مطلوب برای آیین اربعین گفت: ثبت نام زائرین باید صرفا ازمراجع قانونی انجام شود تا جلوی افراد سود جو گرفته شود.
استاندار از شرکت مخابرات خواست با راه اندازی سامانه پیامکی، پیامهای آموزشی، امنیتی و بهداشتی را برای زائرین ارسال کند.
زاهدای گفت: نحوه ثبت نام و گرفتن ویزا از طریق صدا و سیما هم اطلاع رسانی شود که مردم از طریق مراجع قانونی ثبت نام کنند و جلوی فعالیت سو استفاده کنندگان گرفته شود.
استاندار بر آموزش رانندهها هم تاکید کرد و گفت: امیدواریم با برنامه ریزی و اطلاع رسانی مناسب شاهد سوانح رانندگی نباشیم.
انتهای پیام/