
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، آقای زراعتگر مسئول گروه جهادی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: دراین شهرستان به علت نبود کارگاههای فرآوری و صنایع تبدیلی و سردخانه، بخش عظیمی از محصول خرما به ضایعات تبدیل می شود.
زراعتگر افزود: هلیله یکی از دیررس ترین نوع خرمای بخش پارود است که ما برای فرآوری این نوع محصول آموزش های لازم، مشاوره،استانداردسازی و بازاریابی را انجام دادیم.
وی گفت: از خرمای نوع هلیله 5 نوع محصول، شامل قهوه خرما، شیره خرما، سرکه خرما، خرماارده ای و کتوکی تولید شده است که باتوجه به بازاریابی هایی که دراین مورد انجام دادیم، به بازارهای هدف عرضه می شود.
استان سیستان و بلوچستان با بیش از 55 هزارهکتارنخلستان ازنظرسطح زیرکشت خرما رتبه اول کشور و با تولید225 هزارتن خرما در سال رتبه دوم تولیدمحصول خرمادرکشور را داراست.
انتهای پیام/ع