استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۲۵۰ هزار کیلومترمربع اکتشاف پهنه‌های معدنی در کل کشور، ۸۶ هزار کیلومترمربع آن در سیستان و بلوچستان واقع شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،علی‌اوسط هاشمی امشب در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس سازمان ایمیدرو در فرمانداری سیب و سوران برگزار شد، اظهار داشت: اراده دولت برون رفت سیستان و بلوچستان از شرایط سختی است که در گذشته به دلیل نداشتن زیرساخت‌های مناسب آب، برق، گاز و بندر نتوانستیم با داشتن واحد‌های تولیدی بزرگ به استان صنعتی تبدیل شویم، اما امروز با رشد زیرساخت‌ها در بخش‌های مختلف سخن از پروژه‌های بزرگ در میان است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: اراده دولت بر احیای حق است و به همین منظور رئیس سازمان ایمیدرو به اتفاق مدیرانش به این منطقه آمدند که این حضور برای ما نقطه قوت است و باید آن را ارزش‌گذاری کنیم. کرباسیان رئیس سازمان ایمیدرو مدیری عملگرا و توسعه‌گراست و در موقعیت‌های مختلف منشاء اثرگذاری بوده است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع ۲۵۰ هزار کیلومترمربع اکتشاف پهنه‌های معدنی در کل کشور، ۸۶ هزار کیلومتر مربع آن در سیستان و بلوچستان واقع شده است. با توجه به اینکه ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار حجم مبادله تجاری با افغانستان داریم، انتظار داریم سازمان ایمیدرو پایه‌گذار تشکیل کنسرسیوم مشترک بین ایران و افغانستان باشد.

هاشمی گفت: از آنجایی که اهل سنت استان تمایل به گرفتن وام با سود و بهره به دلیل مسائل شرعی ندارند، از سازمان ایمیدرو می‌خواهیم که پیشاهنگ ایجاد چند کارخانه بزرگ معدنی مانند طلا، کرومیت و ... در استان باشد؛ انتظار داریم از ۱۴۳ پهنه امیدبخش معدنی در سیستان و بلوچستان حداقل ۳ پهنه معدنی به مرحله بهره‌برداری برسد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شرکت‌های ایمیدرو و شستا اولین بار در منطقه ویژه اقتصادی «رامشار» منطقه سیستان چند واحد تولیدی راه‌اندازی خواهند کرد. انتظار داریم وزارت صنعت و معدن ۴ سال پیش رو را با اولویت استان‌های کمتر توسعه یافته برنامه‌ریزی کند. سازمان ایمیدرو برای صنعتی کردن واحد آنتیموان زاهدان ورود جدی داشته باشد.

انتهای پیام/پ

 

استاندار سیستان وبلوچستان در سیب سوران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.