کاهش مصرف آب به اندازه روزانه 1.5 لیتر برای هر نفر براحتی امکان پذیر است و هر شخصی می تواند در زمان استحمام، شستشوی ظرف و لباس، آبیاری باغچه و هر نوع فعالیت روزمره از پس آن و حتی بیشتر از آن برآید.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اظهارکرد: اگر به طور استاندارد برای هر نفر در شبانه روز 150 لیتر مصرف آب در نظر بگیریم و هر نفر 1.5 لیتر یعنی معادل یک بطری نوشابه خانواده از مصرف خود بکاهد در طول شبانه روز 6 میلیون لیتر آب در استان اصفهان صرفه جویی می شود.

حسن غلامی کاهش مصرف آب به اندازه روزانه 1.5 لیتر برای هر نفر براحتی امکان پذیر است و هر شخصی می تواند در زمان استحمام، شستشوی ظرف و لباس، آبیاری باغچه و هر نوع فعالیت روزمره از پس آن و حتی بیشتر از آن برآید.

وی اضافه کرد: این میزان آب مقدار کمی نیست و به ازای آن می توان برای 40 هزار نفر آب تامین کرد.

غلامی ادامه داد: استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب مانند پرلاتورها( درفشان) سردوش ها، فلاش تانک های کم مصرف دوحالته، محدودکننده های جریان آب (رگولاتورها) شیرآلات اهرمی، شیرآلات الکترونیکی و خودکارمی تواند برای کاهش مصرف آب مفید باشد.

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تصریح کرد: استان اصفهان در منطقه خشک قرار دارد و با توجه با کاهش شدید منابع آبی همواره باید این موضوع را ند نظر قرار داد که صرفه جویی مختص به فصول گرم نیست و مصرف بهینه ما باید در طول سال و در فصلهای پاییز و زمستان نیز استمرار داشته باشد.

غلامی با اشاره به کاهش 30 درصدی بارشها در استان اصفهان نسبت به میانگین بلند مدت(44 ساله) خاطرنشان کرد: استان اصفهان در اقلیم خشک و نیمه خشک قرار دارد و مردم در بخش های مناطق مختلف، تنش آبی را حس می کنند، اما با این حال از ابتدای سال تاکنون هیچ جیره بندی و یا قطعی آب ناشی از تنش آبی در استان رخ نداده و تنها در برخی از آپارتمانها افت فشار گزارش می شد.

وی با اشاره به اینکه با فرهنگ سازی مناسب و مشارکت مردم، میزان سرانه مصرف آب کاهش یافته است، تصریح کرد: سرانه مصرف آب در بخش مسکونی به ازای هر نفر در شبانه ‌روز از 189 لیتر در سال 95 به 151 در سال 96 لیتر رسید و این آمار بیانگر این است که شهروندان نیز در راستای کاهش مصرف خود را مسئول می دانند.

معاون آبفا استان اصفهان با رد شائبه هرگونه آلودگی در آب شرب تولیدی در استان اصفهان، گفت: فرایند تصفیه و پایش بهداشت و سلامت آب شرب در استان اصفهان بنا بر استانداردهای لازم و با همکاری ارگان های مرتبط با سلامت و بهداشت نظیر دانشگاه علوم پزشکی انجام می گیرد.

غلامی خاطرنشان کرد: آب آشامیدنی که همه ما استفاده می کنیم در محل تولید، منابع نگهداری، شبکه توزیع و حتی در خانه ها و سازمانها به عنوان مصرف کنندگان از حیث سلامت و بهداشت مورد پایش و آزمایش های گوناگون قرار می گیرد.

وی به شاخص 'افت کلر' به عنوان شیوه ای برای ارزیابی میزان آلودگی و سلامت آب اشاره کرد و گفت: هنگامی که کلر آب در منازل به عنوان مصرف کنندگان به نسبت ابتدای چرخه تولید، با افت روبرو نشود، نشان می دهد که آب دارای کلر کافی است، بنابراین سلامت و بهداشت آن ثابت می شود.

 

انتهای پیام/م

 

مردم مصرف بهینه آب در فصول پاییز و زمستان را نیز جدی بگیرند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.