رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از رنگ‌های شیمیایی در تهیه نبات می‌تواند باعث بروز سرطان شود.

استفاده از رنگ‌ شیمیایی در نبات‌ فله‌ای/ فریب رنگ این شیرین کننده‌های سرطان زا را نخوریدمحمدحسین‌ عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: برای تهیه‌ نبات‌ معمولاً باید از زعفران‌ که یک ماده با خاصیت است استفاده کرد تا نبات‌ تهیه شده دارای‌ خواص‌ فراوانی باشد‌ و در بهبود سلامت بدن‌  تاثیر خوبی بگذارد.

 وی عنوان کرد: برای کاهش هزینه‌ در تهیه نبات معمولاً به جای زعفران  از رنگ‌های شیمیایی‌ و حتی طبیعی استفاده می شود و رنگ زرد را به نبات‌ می‌زنند اما متأسفانه در برخی از موارد رنگ‌های به کار رفته در تهیه‌ نبات‌ های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی  است ومصرف این نبات در دراز مدت‌  باعث بروز‌ بیماری سرطان در افراد شود.

 عزیزی‌ تأکید کرد: رنگ‌های گل ‌رنگ و بتا‌کاراتن‌ جزء رنگ‌های طبیعی و سنتی‌ است و استفاده از آن برای تهیه نبات‌ علی‌رغم باور مردم‌ هیچ مشکلی‌ به وجود نمی‌آورد.

 وی یادآور شد‌: به طور کلی رنگ‌های شیمیایی‌ سنتزی‌ که برای تهیه پفک‌ و سایر تنقلات به کار گرفته می‌شوند، در دراز مدت‌ باعث ایجاد عارضه‌ سرطان‌ در افراد مصرف‌ کننده می‌شود.

 

انتهای پیام/

مصرف این نبات ها سرطان ر به جانتان می اندازد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار