آشپزخانه تهیه غذای جشن عروسی فومن که موجب مسمومیت 105 مهمان شده بود، به دلیل وجود نواقص بهداشتی پلمب شد.

پلمب آشپزخانه غذای مسموم جشن عروسی فومنبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ طلعت کاویانی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: آشپزخانه تهیه کننده غذای یک جشن عروسی در فومن که در بخش گوراب زرمیخ صومعه سرا قرار دارد با پیگیری بازرسان بهداشت محیط این شهرستان به دلیل وجود نواقص بهداشتی پلمب شد.

وی افزود: مهمانان این جشن عروسی در محله شهر بیجار شهر فومن پس از خوردن شام که زرشک پلو با زیتون پرورده بود، مسموم و راهی بیمارستان شدند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: از زرشک پلو و زیتون پرورده شام این عروسی نمونه برداری شد تا با انجام آزمایش های میکروب شناسی علت مسمومیت غذایی 105 نفر مشخص شود.

کاویانی تصریح کرد: این افراد که جمعه هفته گذشته به علت مسمومیت غذایی دچار بیماری اسهال و تب و لرز شده بودند، در بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) فومن درمان شده و بعد از چند ساعت مرخص شدند.

 

انتهای پیام/ع
 

پلمب یک آشپزخانه تهیه غذا در گوراب زرمیخ صومعه سرا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.