به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،حسن صادقلو عصر امروز در جلسه قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان گلستان اظهار داشت: اجرای طرح پیشرفت و آبادانی در استان گلستان نیاز به نظام مهندسی حساس و فکورانه دارد.
وی تصریح کرد: باید همه جوانب در این قرارگاه رعایت شود و با توجه به اینکه تجربههای خوبی در این حوزه داریم و روحیه نهاد انقلابی سپاه نینوا گلستان، این پیشرفت و آبادانی در استان گلستان رقم میخورد.
استاندار گلستان افزود: با تمرکز همه امکانات در مکانهایی که محرومان هستند میخواهیم وارد شویم و نمونه آن را در سال ۱۳۹۴ شاهد بودیم و توفیقات خوبی از اجری طرح شهید شوشتری داشتیم.
صادقلو افزود: مردم هر اقدامی که دولت انجام میدهد به نام نظام و جمهوری اسلامی میدانند و قطعا خدمات سبب افزایش بیش از پیش اعتماد مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی میشود.
وی گفت: همه دستگاهها وظیفه ذاتی برای محرومیتزدایی و آبادانی دارند و باید در این قرارگاه این وظایف را متمرکز کنیم.
استاندار گلستان تاکید کرد: در ابتدای فعالیتم در استانداری گلستان تاکید کردم که به علت ملاحظات و موضوعات پشت صحنه به جایی رسیدیم که نمیتوانیم پروژه را مبحثش را تمام کنیم.
صادقلو افزود: همه شهرهای ما از گاز برخوردار هستند و ۹۵ درصد روستاهای ما نیز از نعمت گاز بهرمند هستند.
وی یادآور شد: یکپارچهسازی اقدام باید مورد توجه قرار گیرد و ما به دنبال تمرکز شدن در دهستانهای مدنظر این قرارگاه هستیم تا توسعه و عمران ایجاد کنیم.
استاندار گلستان افزود: اگر از نظر کارشناسی یکپارچهسازی در اجرای طرح قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان در دهستانهای مدنظر شکل نگیرد برخی انتقادات به وجود میآید.
صادقلو گفت: هرچه کارگروهها در انجام پروژههای روستایی افزایش پیدا کند، کار و خدمات پیچیدهتر و کارشکنی افزایش پیدا میکند و با این موضوع مخالف هستم که کاروگره مختلفی در این قرارگاه شکل بگیرد.
وی تاکید کرد: ۳۵ تا ۵۵ درصد اقدامات در روستاهای جامع هدف طرح شهید شوشتری، در ۱۴ منطقه مدنظر در استان انجام شده است.
استاندار گلستان به طرح ۱۴ روستای بدون بیکار اشاره کرد و گفت: میتوان به موضوع اشتغال در ۶۱ روستا مورد هدف این قرارگاه توجه شود و باید در اجرای طرحها و پروژهها به درآمد پایدار ۳ دهستان و ۶۱ روستای مد نظر کار شود.
وی تاکید کرد: با ایجاد درآمد پایدار بسیاری از مشکلات و زیر ساختهای روستاها حل میشود و نیاز است به شکل کارگروهی به آن پرداخته شود.
استاندار گلستان تاکید کرد: با دانش بومی و توجه به شرکتهای دانش بنیان و فناوری میتوانیم به درآمد پایدار در روستا دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/پ