صنعت فولاد از جمله صنایع کلیدی است که با توجه به کاربرد های فراوان نقش بسزایی در توسعه صنعتی کشور دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، ورق‌های فولادی از پرمصرف‌ترین شکل‌های فولاد محسوب می‌شوند که حدود یک چهارم انواع ورق‌های فولادی رنگی کشور به همت متخصصان مازندرانی در این استان تولید می‌شود.

فولاد مازندران در مسیر توسعه


یکی از کارخانه‌های بنام این صنعت فولاد بهمن در مازندران است که با تولید سالانه ۱۸۰ هزار تن ورق‌های فولادی با پوشش رنگی علاوه بر اینکه یک چهارم تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده، از ظرفیت‌های فراوانی برای صادرات هم برخوردار است.

فولاد مازندران در مسیر توسعه


بهمن احمدی مدیرعامل این کارخانه گفت: شرکت فولاد بهمن ۷ هزار تن انواع ورق‌های رنگی فولادی را پارسال به کشور‌های حاشیه دریای خزر و خلیج فارس صادر کرده است.


وی ورق‌های فولاد را جز کالای پرکاربرد در کشور اعلام کرد که در صنایع ساختمانی، لوازم خانگی خودرو سازی، تابلو سازی و بسیاری از صنایع تبدیلی دیگر کاربرد دارد.

فولاد مازندران در مسیر توسعه


رضا احمدی مدیر تولید کارخانه نیز از صنعت فولاد به عنوان صنعتی با تولیدات متنوع یاد کرد و گفت: به منظور فراهم آوردن سلیقه مشتریان خطوط فرم دهی ورق‌های آلومینیومی این کارخانه از ۱۱ خط پارسال، به ۱۴ خط امسال افزایش یافته تا با تنوع در تولیدات، رضایت مشتریان هم جلب شود.

 

افزایش کیفیت رمز موفقیت در توسعه صنعت فولاد


مدیرعامل کارخانه صنعت فولاد با بیان اینکه بالا بردن کیفیت از مهمترین دستورات کاری این کارخانه است، گفت: تا دو ماه گذشته فقط توانستند ورق‌های آلومینیومی گالوانیزه را رنگ کنند، اما امروز با طرح توسعه خود، ورق‌های فولادی را هم رنگ می‌کنند.

فولاد مازندران در مسیر توسعه


خلیلی مدیر کارخانه هم به خاص بودن رنگ‌های مورد استفاده اشاره کرد و گفت: خاص بودن این رنگ‌ها موجب شده که از بابت دوام و براق بودن با رنگ‌هایی که در صنایع خودرو سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند، برابری و در برخی موارد باکیفیت‌تر و ماندگارتر از آن باشد.

فولاد مازندران در مسیر توسعه


این کارخانه هم اکنون در زمینی به مساحت ۵ هزار مترمربع در شهرک صنعتی بشل شهرستان سوادکوه با ۲۰۰ نیروی کار مشغول فعالیت است.

فولاد مازندران در مسیر توسعه

 

واردات ورق‌های گالوانیزه به دلیل انحصاری عمل کردن شرکت‌های داخلی


ظرفیت تولید ورق‌های گالوانیزه در کشور سالانه یک و نیم میلیون تن است که به گفته تولیدکنندگان چنانچه از انحصار خارج شود نیازی به واردات ۲۰ درصدی آن هم نخواهد بود.

فولاد مازندران در مسیر توسعه


بهمن احمدی مدیر عامل کارخانه گفت: به دلیل انحصاری شدن این شکل از تولید، این کارخانه نتوانسته به جایگاه واقعی خود دست یابد؛ چرا که برغم وجود مواد اولیه فراوان در کشور، شرکت‌های بزرگ به نحوی انحصاری عمل کرده و پیش از تامین مواد اولیه شرکت‌های داخلی، آن را صادر می‌کنند.

فولاد مازندران در مسیر توسعه


در استانی، چون مازندران وجود صنایع فولاد موهبتی بزرگ برای پیشرفت اقتصادی کشور است به شرط اینکه دیده شوند و حمایت.


ظرفیت تولید ورق‌های گالوانیزه در کشور یک و نیم میلیون تن و تولید سالانه آن ۷۵۰ هزار تن است.


انتهای پیام/ع


گزارش از مرضیه عابد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.