به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ درودزن، این روستا در ۹۵ کیلومتری شیراز قرار دارد و چهاردهم آذرماه ۱۳۸۵ برای این روستائیان یادآور آتش سوزی مدرسه شهید رحیمی است.
پس از گذشت ۱۱ سال از حادثه آتش سوزی مدرسه شهید رحیمی و بر اساس قرار قبلی با دانش آموزان این حادثه به این مدرسه میرویم.
اگر چه دیوارهای سوخته و سیاه، سفید شده و شوفاژ جای بخاری نفتی را گرفته، اما چهرههای دانش آموزان یادآور حادثه تلخ آتش سوزی مدرسه شهید رحیمی روستای درودزن است.
تنها چیزی که در خاطره دانش آموزان مدرسه شهید رحیمی روستای درودزن جا خوش کرده، زبانههای آتشی است که داغی آن پس از گذشت سالها همچنان بر سر و صورت و بدنشان حس می شود.
در روز حادثه ۸ دانش آموز در کلاس دوم دبستان درس می خواندند. هوا سرد بود، کلاس درس آغاز نشده بود، یکی از دانش آموزان هنگام ورود به کلاس، با چراغ نفتی (علاءالدین) وسط کلاس برخورد و بخاری واژگون می شود و اتفاقی که نباید می افتد.
پریسا طاهری یکی از دانش آموزان مدرسه شهید رحیمی روستای درودزن در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ گفت: وقتی کلاس آتش گرفت، روی نیمکت و سپس روی میز معلم رفته و پنجره را باز کردم، دختر عمویم بیرون بود صدایش کرده و گفتم: ما داریم میسوزیم.
سمانه عظیمی یکی دیگر از این دانش آموزان بیان کرد: همه ما عکسهای دوران بچگی مان را برداشته ایم تا پدر و مادرمان بیش از این رنج نکشند.
حدود ١١ سال از آن واقعه تلخ گذشته، اما هنوز آن اتفاق تلخ دست از سر خواب بچههای مدرسه برنداشته است.هنوز که هنوز است، کابوسهایشان رنگ آتش دارد و شعلههای نیمکتها بر زندگی این دانش آموزان سایه انداخته است.
قصه شان را هزاران بار، میلیونها نفر روایت کرده اند، اما این بار روایت کردن قصه شان در ۱۸ سالگی، یک بخش متفاوت دارد، آنها فقط همین چند ماه سال ٩٦ را فرصت دارند تا جراحی پلاستیک انجام دهند و نقاب چسبیده به صورتشان را برای همیشه بردارند.
پریسا طاهری دانش آموز مدرسه شهید رحیمی تصریح کرد: ما هم مثل بچههای ۱۸ ساله در زندگیمان آرزوهای زیادی داریم که همه این آرزو ها به شکلی بستگی به عملهایی دارد که باید انجام دهیم.
مریم نوروزی یکی دیگر از این دانش آموزان اظهار کرد: پزشکها سن ۱۸ سالگی را بهترین زمان برای جراحی پلاستیک و عمل زیباییمان اعلام کرده اند، اما اکنون که به این سن رسیده ایم هیچ خبری از جراحی پلاستیک نیست.
کرمی پدر یکی از دانش آموزان آتش سوزی مدرسه شهید رحیمی با بیان اینکه بچهها برای درمان شان نیاز به هزینه مالی دارند گفت: در این ۱۱ سال هزینههای زیادی برای درمان آنها شده و ۳۰ تا ۴۰ بار مورد عمل جراحی قرار گرفته اند.
به سراغ خانواده های آنها که می رویم می گویند خواسته دانش آموزان حادثه آتش سوزی مدرسه شهید رحیمی درمان مطمئن و ترجیحا در بخش خصوصی است.
عظیمی از دانش آموزان حادثه آتش سوزی مدرسه شهید رحیمی گفت: وزارت بهداشت تنها هزینه درمان ما را در مراکز دولتی تقبل میکند و در غیر این صورت هزینهای به ما داده نمیشود.
نوروزی یکی دیگر از این دانش آموزان نیز با تائید صحبتهای عظیمی اظهار کرد: پزشکان خوب در بیمارستانهای خصوصی هستند و هزینههای بیمارستانهای خصوصی زیاد است و خودمان توان مالی آن را نداریم.
مسئولان علوم پزشکی فارس اما از درمان دانش آموزان مدرسه شهید رحیمی به بهترین نحو خبر میدهند و میگویند جای هیچ نگرانی نیست.
کشاورز قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رئیس بیمارستان سوانح سوختگی شیراز در خصوص درمان دانش آموزان مدرسه شهید رحیمی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ گفت: امکانات و تجهیزات موجود در این بیمارستان از هیچ کدام از مراکز خصوصی، دولتی و غیردولتی کشور کمتر نیست.
وی ادامه داد: ما میتوانیم در بخشهای ویژه و خاص به این دانش آموزان خدمت ارائه دهیم و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.
حالا دست این دانش آموزان دیروز و دانشجویان امروز را بیش از هر زمانی باید گرفت.
بچههای مدرسه درودزن تنها رویای ۱۸ سالگی شان، رهایی از نقاب سمجی است که سالها روی صورتشان جا خوش کرده است، نقابی که راه نفس کودکی شان را بست.
انتهای پیام/ن
پول هامون رو روی هم می گذاریم تا مشکل این 8 دانش آموز به بهترین شکل حل بشه