![ایرج رضایی دوبلور پیشکسوت درگذشت](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358526_625.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سعید مفتخر سرمربی تیم فوتبال ایران جوان بوشهر بیان داشت:تیم فولاد یکی از تیم های حرفه ای کشور است که زیرساخت های خوبی هم دارد. این تیم از یک مربی خوب هم بهره می برد که من از او شناخت دارم. مطمئنا بازی سختی با فولاد داریم.
وی اشاره ای به تفاوت تیم لیگ برتری با تیم لیگ یکی کرد وگفت: از نظر فنی و مالی تفاوت های دارد. برای یک بازی خوب به این جا آمده ایم و ان شاءالله با یک نتیجه خوب به بوشهر برگردیم.
سرمربی تیم فوتبال ایران جوان بوشهر گفت: باتوجه به این که تیم را دیر بستیم، بازی با فولاد می تواند یک دیدار تدارکاتی خوبی برای ما باشد. ما برای بازی در لیگ یک برابر صبا آماده می شویم.
وی عنوان کرد: همان طور که گفتم برای نتیجه به این جا آمده ایم و بهترین بازی مان را انجام می دهیم. حریف را هم آنالیز کرده ایم و فولا نیز مطمئنا برای جام حذفی برنامه دارد.
انتهای پیام/م