مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان با بیان اینکه ۱۰ رشته صنایع دستی در اصفهان احیا شده است وبسیاری از رشته‌های دیگر که در معرض از بین رفتن بودند، در حال حاضر شرایط مناسبی پیدا کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فریدون الهیاری با اشاره به احیای صنایع دستی اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به 10 رشته صنایع دستی احیا شده است اما بسیاری از رشته‌های دیگر در معرض از بین رفتن بودند که هم‌اکنون از شرایط مناسبی برخوردارند.

وی افزود: برنامه‌ریزی و احیای صنایع دستی منسوخ شده جزو برنامه‌های اساسی است که سازمان میراث فرهنگی آن را دنبال می‌کند و ما نیز در استان اصفهان این موضوع را پیگیری کرده‌ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان با اشاره به اینکه در این مورد راهکارهای مختلفی وجود دارد، بیان کرد: برخی از این هنرها مانند زری بافی، گلابتون، مخمل و رشته‌های خاصی که در استان اصفهان در معرض از بین رفتن بود را احیا کردیم.

وی با بیان اینکه بازار برخی از رشته‌های صنایع دستی با رکود مواجه شده بود و تولیداتشان همانند سابق نبود و ما با طراحی‌های نوین کمک می‌کنیم تا در بازار جایگاه خود را پیدا کنند، افزود: از اقدامات مهم در این مورد تاسیس مرکز نوآوری وشکوفائی صنایع دستی در اصفهان است که در خانه قزوینی‌ها مقدمات کار در حال انجام بوده و کمک زیادی به احیای صنایع دستی و بازاریابی آن می‌کند.

الهیاری با بیان اینکه در مناطق روستایی و عشایری از طریق ایجاد پایگاه‌های توسعه و ترویج، زمینه‌هایی ایجاد شد تا صنایع دستی روستایی که از بازار و عرصه تجارت خارج شده‌اند نیز احیا شوند، افزود: این طرح در حال حاضر در روستاهای چادگان و محمد آباد جرقویه انجام شده است.

 

انتهای پیام/م

 

۱۰ رشته صنایع دستی منسوخ شده در اصفهان احیا شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.