به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر سرتیپ دوم خلبان یوسف قربانی در حاشیه برگزاری آیین دومین یادواره شهدای امداد و انتقال هوایی و تجلیل از پیشکسوتان بهداشت، امداد و درمان هوانیروز که در ستاد فرماندهی برگزار شد، اظهار کرد: پیش از این هوانیروز در ۱۵ استان کشور خدمات امدادی و انتقال هوایی داشت که اخیرا دو استان دیگر را به این مجموعه اضافه کردهایم.
وی با اشاره به آمادگی هوانیروز در اجرای انواع ماموریتهای پیشرو، گفت: از دولت میخواهیم تا با افزایش بودجه و اعتبارات، بستر مناسب را جهت افزایش پایگاههای اورژانسی در سراسر کشور فراهم کند.
فرمانده هوانیروز ارتش در پاسخ به این سوال که هوانیروز در بخش امداد هوایی چه تسهیلاتی را در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار داده است، تصریح کرد: یکی از بحثهای مهم طرح تحول سلامت، اورژانس هوایی است که با بکارگیری بالگرد امکانپذیر است و هوانیروز در این راستا پیشقدم بوده و همکاری هوانیروز با اورژانس کشور از سال ۱۳۸۲ آغاز شده و تاکنون نیز ادامه داشته است.
امیر قربانی ادامه داد: در این راستا و در اجرای دامنه همکاریهای مشترک با وزارت بهداشت و استفاده از ناوگان بالگردی هوانیروز در کمک رسانی، امداد و انتقال هوایی در حوادث غیرمترقبه، کنترل بحران و کاهش آلام و صدمات وارده به مردم در زمان بحران، فعالیتهای مطلوبی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تا روز یکم شهریور ماه جاری، خلبانان هوانیروز برای خدماترسانی به آسیبدیدگان انواع حوادث در ۱۷ استان کشور ۵۰۰ ساعت پروازی معادل ۷۰۰ سورتی پرواز انجام دادهاند.
فرمانده هوانیروز ارتش تاکید کرد: این یگان واکنش سریع و تخصصی با دارا بودن انواع بالگرد و از آن مهم تر و ارزشمندتر خلبانان شجاع، با تجربه و ایثارگر و کارکنان فنی زحمتکش، این توانمندی را دارد تا در شرایط مختلف جغرافیایی کشور و در ماموریت های ابلاغی در تمامی شرایط های عادی، اضطراری عمومی و اضطراری پیچیده حضوری فعال در همه عرصه های یادشده داشته باشد.
انتهای پیام/