به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: با توجه این که این فرآورده خام دامی از مراکز مجاز تهیه شده اما به دلیل شرایط نگهداری نامناسب آن در رستوران، محموله فاسد شده بود.
عیسی غیاث یزدی افزود: تهیه فرآوردههای خام دامی از مراکز مجاز ومورد تایید اداره دامپزشکی نمیتواند ضامن سلامتی آن باشد بلکه محیط، شرایط حمل و نقل و نگهداری سهم بسیار زیادی در سلامت آن خواهد داشت.
وی اضافه کرد: منجمد کردن فرآورده خام دامی تازه در واحدهای عرضه نیز تخلف محسوب میشود و در صورت نیاز به نگهداری طولانی مدت در واحد، باید این فرآورده از مراکز مجاز تولید و عرضه عمده فرآوردههای منجمد تهیه شود.
انتهای پیام/