به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدباقر محمدی معاون جمعیت هلال احمر استان لرستان گفت : از ابتدای سال ۹۶ تاکنون ۶۰۸ عملیات امداد و نجات در استان لرستان انجام شده است و در این عملیاتها ۲ هزار و ۴۱۳ نفر روز به کار گرفته شد.
وی تعداد تیمهای عملیاتی جمعیت هلال احمر لرستان را ۷۴۸ دانست و افزود: در مدت مذکور به ۴ هزار و ۷۶۱ نفر امدادرسانی شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر لرستان تعداد مصدومان امدادرسانی شده را هزار و ۶۶۹ نفر برشمرد و عنوان کرد: امسال ۷۲۰ نفر توسط عوامل امدادی درمان سرپایی شدند، ۴۲۶ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۲ هزار و ۱۹۰ نفر اسکان یافتند.
وی بیان کرد: امسال جهت ارایه خدمات و امدادرسانی بهتر برنامه ریزیهایی برای به روز شدن نقاط امن و پر خطر جهت برپایی اردوگاههای اسکان اظطراری، بالا بردن توان عملیاتی نیروهای امدادی و برگزاری اردوهای توان افزایی مانور لحظهای و مانور دور میزی را دستور کار داریم.
محمدی گفت: تشکل جلسات با ادارات امدادی، تقویت ناوگان ترابری، تقویت تجهیزات گروهی و انفرادی، تشکل تیم واکنش سریع در مرکز استان و شعب از جمله برنامههایی است که برای ارائه خدمات امدادی بهتر در نظر گرفته میشود.
وی تعداد امدادگران و نجاتگران استان لرستان را هزار و ۸۱۲ نفر برشمرد و تصریح کرد: ۷۵۰ امدادگر و نجاتگر خواهر هزار و ۱۱۲ امدادگر و نجاتگر برادر در تیمهای مختلف سازماندهی شدهاند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر لرستان اظهارداشت: با توجه به حوادث طبیعی و انسانی مختلف در کشور و از جمله استان به روز بودن آموزش و تجهیزات، گسترش پایگاههای امدادی و انبارها لازم است و از آنجایی که هلال احمر سازمانی عام المنفعه و خیریه است نیاز به تخصیص اعتبارات استانی و کمک خیرین را دارد.
وی تکمیل آشیانه با بالگرد و انبار امداد مرکز استان را یکی از چالشهای امدادی استان دانست و افزود: احداث مدرسه میدانی جهت آموزشهای تخصصی نیروهای عملیاتی، افزایشی تیمهای عملیاتی، تقویت سایت ارتباطی جهت ارتباطات مطلوب، تقویت پایگاههای بین شهری و کوهستان و پیگیری جهت اخذ مجوز پایگاه در محورهای فاقد پایگاه از دیگر دغدغههای جمعیت هلال احمر استان لرستان است.
انتهای پیام/پ