به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر خارجه کشورمان به تازگی مصاحبهای با کاوه افراسیابی داشت که این مصاحبه در نشریه معروف Lobe log باز تاب داشت اهم موارد مطروحه در این مصاحبه شرح ذیل هستند:
ظریف تاکید کرد: دولت ترامپ به دنبال تحقق سیاست تحریک ایران با سناریوهای مختلف است. یکی از فاکتورهای این سیاست تلاش برای خروج ایران از برجام است. سناریوهای شوم تری هم وجود دارد. من نمیخواهم کسی را تهدید کنم، اما در صورت نزاع در منطقه هیچکسی از آن مصون نخواهد بود.
وزیر خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: نگاه ما به آمریکا، نگاه به حزب جمهوری خواه و دموکرات نیست. بلکه نگاه به یک دولت است که باید جدی و با حسن نیت باشد. هر کسی در واشنگتن بر مسند قدرت باشد باید ثبات کند که در اجرای برجام جدی است
وی ادامه داد:سیاست ایران توسعه روابط با همسایگان خود است. این موضوع اولویت سیاست ایران را تشکیل میدهد. در حال حاضر نزدیکترین شرکای ایران، عراق، ترکیه، پاکستان، افغانستان، روسیه، ارمنستان، آذربایجان و در ابعاد دیگر چین و هند هستند.
وزیر امور خارجه هند و سایر کشورها برای توسعه رابطه خود با ایران در تلاش هستند، ما از این اقدامات استقبال میکنیم و تصمیم خود را بر اساس سیاستهای واقعی، نه اطلاعیههای عمومی اتخاذ خواهیم کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: اروپا تنها چیزی حدود ده درصد از تعهدات برجامی خود در قبال ایران را انجام داده است.
وی در رابطه با امکان تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا خاطرنشان کرد: در این زمینه باید متذکر شد، پاسخ مثبت به این موضوع بعد از طرح درخواست واشنگتن برای گفت وگوهای بشردوستانه که از طرف سوئیس مطرح شده بود در سپتامبر سال گذشته داده شد، اما بعد از پاسخ مثبت ایران هیچ جوابی از سوی امریکا دریافت نکرده ایم. آمریکاییها انتظار دارند، که تقاضای آنها بدون پذیرفتن درخواست متقابل، قبول شود. این مشکل دولت امریکا است.
ظریف عنوان کرد: اعمال تحریمهای مضاعف بر ایران از سوی آمریکا، تروریسم اقتصادی است. فشار بر مردم ایران با هدف کشتار دسته جمعی مردم محسوب میشود. از نظر حقوقی رئیس جمهور ایالات متحده و همدستان او به توطئه برای نسل کشی متهم هستند.
انتهای پیام/
اروپا ما را سر کار گذاشت،، از آنها برای ما آبی گرم نمیشود،،،از برجام خارج شوید،، بهتر است
اروپا موزی و حیله گری بظاهر دوست.
جای خوشحالیه که فقط به ده درصد عمل کردین اگر بیشتر بود دیگه چی میشد!!!! چقدر حضرت اقاگفتن وباز هم به شما هشدار دادند که اروپاهم قابل اعتماد نیست این جمله را ان شاالله فراموش نکنید دشمن دشمن است. تنها نتیجه برجام این بود که دیگر این برهمه
(مردم)ثابت شد که امریکا قابل اعتماد نیست.
مفسدین اقتصادی و دلالان و واسطه گران تاثیرشان در معضلات اقتصادی کشور بیشتر از مذاکرات برجام و تحریمهاست
معلوم نیست شما چرا یا پالس اشتباه می دهید یا اشتباهی پالس می دهید!(این نظر چند ده کارشناس داخلی و خارجی است)
در زمینه سیاست هم انگار در وزارت امورخارجه ایران جلسه هم اندیشی قبل از مصاحبه وزیر امور خارجه با کلیه کارشناسان قضایی حقوقی سیاسی دیپلماتیک خبری نیست؟
بنده به این قسمت حرف شما اعتراض دارم:
هر کسی در واشنگتن بر مسند قدرت باشد باید ثبات کند که در اجرای برجام جدی است.
این حرف یعنی ما فقط منافع خودمان را در منطقه می بینیم در دفعه بعدی بهتر است اینگونه گفته شود تا جهان فکر کند ما منافع همه را در نظر داریم !!
هر کسی در واشنگتن بر مسند قدرت باشد باید اثبات کند که در اجرای تمامی تعهدات بین المللی قبلی و جدید واقعا درست و جدی و متعهد است و معاهده ها قراردادها با دولت حکومت آمریکا یک دغل بازی و حقه بازی و فریب کاری برای منافع دولت مجلس و سنا و گروهک تروریستی آیپک صهیونیست ها و یک درصدی ها است و نه ملت آمریکا و نه دولتهای دیگر و نه ملت ها شرکتها قرار نیست از آن نفعی عمومی و در راستای صلح ببرند.
وقتی لیستی از خروج آمریکا از معاهدات هم بدهید و بگویید ما شک داشتیم دولت آمریکا متعهد باشد خواستیم به دولتهای جهان ثابت کنیم آمریکا برای منافع شما یا منابع بین المللی معاهدات را ایجاد یا در آن حضور پیدا نمی کند، آنگونه که ایران و سایر کشورها به این معاهدات متعهد هستیم.
ضمنا این کک رو هم به دامن آمریکا بیندازید که:
خبرهایی از تندروهای داخلی آمریکا آمده است که آمریکا حتی قصد دارد از شورای امنیت سازمان ملل هم پس از خروج یا اخراج از سازمان هایی چون حقوق بشر و سایر معاهدات خارج شود.
فکر می کنم گفتن این جریان خود آمریکا را هم دچار شک اطلاعاتی و درگیری مقطعی کند.
یک قانون سیاست : سیاست پدر و مادر ندارد راست و دروغش معلوم نیست.
یا علی مدد
این بود برد برد ؟