به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛خوراک مرغ به شیوههای گوناگون و با عطرها و طعمهای مختلف آماده میشود اما امروز تصمیم داریم شما را با شیوهی پخت خوراک مرغ با سس سفید، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.
سینهی مرغ: 2 عدد
سیر رنده شده: 2 حبه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
ادویه: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس:
کره: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 3 قاشق غذاخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: کمی
قارچ تازه: 5 عدد
سیر رنده شده، روغن، پیاز رنده شده، فلفل سیاه،نمک و ادویه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر خوب مخلوط میکنیم.
سینهی مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم میکنیم. هر یک عدد سینهی مرغ را میتوان به چهار قطعه تقسیم کرد. سپس قطعههای کوچک را داخل مخلوط فوق، قرار میدهیم.
ظرف محتوی قطعات سینهی مرغ را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
برای آماده کردن سس سفید، کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. حال نوبت قارچ ورقه شده است. آن را به سس اضافه میکنیم و پس از آن شیر را به همراه فلفل سیاه و قرمز، افزوده و مخلوط میکنیم تا سس، کمی قوام آید.
قطعات مرغ را داخل سس که روی حرارت است قرار داده و بعد از اینکه آنها را خوب به سس آغشته کردیم، شعله گاز را خاموش میکنیم.
تکههای مرغ را به همراه سس، در ظرف سرو غذا ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم.
منبع:تابناک باتو
انتهای پیام/