به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛نژاد جهانی فرماندار سردشت در جمع خبرنگاران گفت: انگور سیاه سردشت به عنوان یک محصول کاملاً ارگانیک است که به صورت دیم و بدون استفاده از سموم و کود شیمیایی کشت می شود و از مهمترین قابلیت های شهرستان سردشت برای توسعه بخش کشاورزی است که استحقاق تبدیل شدن به برند شهرستانی را دارد.
وی ادامه داد: این محصول علاوه بر تازه خوری مصارف دیگری نیز دارد که با جذب سرمایه گذار و ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی می توان از آن به عنوان فرصت برای ایجاد اشتغال پایدار استفاده کرد.
فرماندار سردشت شناساندن انگور سیاه و بازاریابی آن را از اهداف جشنواره عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا با معرفی انگور سیاه و مشتقات آن بازارهای مناسبی را برای فروش این محصول پیدا کنیم و تشکل ها و تعاونی های مرتبط با تاکداری را در شهرستان تقویت نماییم.
جهانی با بیان اینکه ۹۰ درصد باغات انگور دیم آذربایجان غربی در سردشت قرار دارد افزود: از این شهرستان سردشت باید به عنوان قطب تولید انگور دیم یاد کرد.
فرماندار سردشت افزود:سطح زیرکشت باغات انگور دیم آذربایجان غربی ۵۳۴۴ هکتار و سطح زیر کشت باغات انگور دیم سردشت ۴۸۰۰ هکتار است .
وی با اشاره به اینکه سردشت ۲۱.۵ درصد سطح کل باغات انگور استان در شهرستان سردشت واقع شده ، افزود: این شهرستان با تولید۲۵ هزار تن انگور در سال ۹ درصد کل تولید انگور آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده است.
فرماندار سردشت در پایان گفت: مقدمات برگزاری جشنواره مهیا شده و از تمامی کسانی که تمایل به شرکت در این جشنواره را دارند دعوت به مشارکت نمود.
انتهای پیام/م