به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ پاسدار متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه روغنها باید به صورت متعادل مصرف شوند، گفت: بدن به اندازه لازم به روغن از نوع جامد و مایع نیاز دارد، ولی به طور کلی روغنهای مایع به خاطر اسیدهای چرب تشکیل دهنده آنها سالمتر هستند و عوارض کمتری در بدن بر جای میگذارند.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه روغن های سرخ کردنی بهترین نوع برای سرخ شدن مواد غذایی است گفت:از روغن هایی که برای سرخ کردن مناسب نیستند و اکثر روغن های مایع نیز در این گروه قرار میگیرند برای سرخ کردن استفاده نشود مگر اینکه بر روی بر چسب آنها عنوان مخصوص سرخ کردنی قید شده باشد.
دکتر پاسدار در پایان گفت: برای بررسی بیشتر وضعیت مصرف روغن های خوراکی در استان تحقیقاتی صورت گرفته که بر اساس نتایج بدست آمده متأسفانه هنوز مصرف روغن های جامد در سطح جامعه بالاتر است که به شهروندان توصیه میشود مصرف روغن جامد را به حداقل برسانند.
انتهای پیام/ز