مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از مردم خواست با ذبح بهداشتی دامهای قربانی ازانتقال بیماری های دامی جلوگیری کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ شانقی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از مردم خواست با ذبح بهداشتی دامهای قربانی مراقب بیماری های دامی باشند وهنگام ذبح قربانی در عید قربان از بیماری های دامی بویژه تب کریمه غافل نشوند.


شانقی با یادآوری توصیه های بهداشتی کشتاردام در روز عید قربان افزود: 50 اکیپ ثابت و سیاردر سطح استان مرکزی برروندذبح شرعی و بهداشتی دام های قربانی نظارت می کنند.

وی اضافه کرد: این 50 اکیپ مجهز به 21 دکتر دامپزشک و 12 ناظر ذبح شرعی هستند تا در روز عیدقربان دامهای قربانی به صورت بهداشتی و شرعی ذبح شوند.


مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به مردم توصیه کرد: به منظورجلوگیری ازانتقال بیماری احتمالی دامی به خصوص تب کنگو دامهای ویژه قربانی را به کشتارگاه ارجاع دهند .


وی بیان کرد: در صورتی که مردم مجبور شدند دام را درمنزل ذبح کنند هنگام کشتاراز ماسک ودستکش استفاده کرده و لاشه را 24 ساعت در یخچال نگهداری کرده و بعد مصرف کنند.


انتهای پیام / ج


نظارت 50 اکیپ دامپزشکی برذبح شرعی وبهداشتی دام در استان مرکزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.