
به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ عبدالله جعفری مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی زنجان گفت: طی 6 ماهه نخست سال جاری بالغ بر 13 هزار و 732 تن انواع محصولات کشاورزی به ارزش بیش از 11 میلیون و 250 هزار دلار از استان زنجان صادر شده است.
جعفری خاطرنشان کرد: امسال محصولات تولیدی استان زنجان به بیش از 10 کشور از جمله روسیه، عراق، هلند، ترکیه، آلمان، اتریش، لهستان، کویت و پاکستان صادر شده است.
وی انواع فرآورده های لبنی، کشمش، سیر، تخم مرغ نطفه دار و جوجه یک روزه را عمده محصولات صادراتی استان زنجان طی سال جاری برشمرد.
جعفری بیان داشت: شرایط اقلیمی و آب و هوایی حاکم بر استان زنجان امکان مصرف پایین کود و سم در مقایسه با نرم کشوری و به تبع آن زمینه تولید محصولات کشاورزی پاک و سالم را فراهم کرده است و لذا انواع محصولات تولیدی در استان قابلیت صادراتی بالایی دارند.
انتهای پیام/ن