به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی امروز عصر در مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه مدیریت فناوری و نوآوری که در مرکز همایشهای دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد؛ با اشاره به اینکه ما نیازمند نیروی متخصص در بخش خصوصی هستیم، گفت: در بخش خصوصی نیاز به نیروهای متخصص داریم ما یک مپنا تخصصی نداریم و باید زمینه را فراهم کنیم تا بخش خصوصی در حوزه مپنا نفت و ریلی کار کند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی مطرح کرد: ما در مسیر حرکت اقتصادی کشور از اقتصاد منابع عبور کردیم و به اقتصاد بهره وری رسیده ایم.
وی با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان حداکثر پنج درصد از اقتصاد کل کشور را شامل می شود و هدف ما رسیدن به 10 درصداست، اظهار کرد: از ١٠ سال گذشته تا به امروز یکی از موثرترین جایگاه ها، بهره وری اطلاعات بود و بعد از آن جایگاه کیفیت کشوربه کمک این جایزهها توانست پیشرفت کند و به این جا برسد ما امیدواریم که جایزه ملی تکنولوژی و نوآوری به عنوان یک مدعی باشد.
سلطانی در خصوص اقتصاد دانش بنیان گفت: اقتصاد دانش بنیان در ابتدای مسیر قرار دارد ما ٤ سال گذشته بحث اقتصاد دانش بنیان را استارت زدیم و فقط یک نقطه شروع بود و این اقتصاد در ٤ سال آینده رشد می کند و شاید در ١٠ سال دیگر به بلوغ و نوآوری برسد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: انتظاری که کشور در کوتاه مدت از اقتصاد دانش بنیان دارد اشتغال زایی است و در بلند مدت ما به دنبال تحول اقتصادی هستیم، اینکه بگویم در سه و یا چهار سال آینده پیشرفت بسیاری خواهیم داشت بی معنی است.
سلطانی با مطرح این موضوع که ما در اقتصاد دانش بنیان توقع های بسیاری می توانیم داشته باشیمف گفت: با سیاستگذاریهای درست و تشویقی می توانیم باعث افزایش طرحها شویم و به رشد برسیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به دو گزارش شاخص جهانی نوآوری و شاخص جهانی رقابت پذیری تصریح کرد: بنگاههای اقتصادی نقش مهمی را در این گزارش ها و شاخصهها بر عهده دارند که اگر ما آنها را تقویت کنیم میتوانیم باعث ارتقای رتبه خود شویم.
سلطانی در پایان با اشاره به جایزه مدیریت فناوری و نوآوری گفت: این جشنواره و جشنوارههای دیگر از این دست می توانتد نقش کلیدی و ارزش اصلی در توجه به طرحها و پیشرفت آنها داشته باشند.
انتهای پیام/