به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مختار اسفندیاری در نشستی خبری، عمده این طرح ها را شامل پروژه های احداث راه عشایری، تامین آب شرب، توسعه گردشگری و بوم گردی، سوخت رسانی و مباحث فرهنگی آموزشی عنوان کرد.
به گفته وی، 890 میلیون تومان از اعتبارات این طرح ها از محل اعتبارات دولتی استانی و مابقی از آورده های شخصی سرمایه گذاران است.
مدیرکل امور عشایر استان اصفهان اضافه کرد: این طرح ها موجب ایجاد فرصت شغلی برای 19 نفر، تثبیت اشتغال 189 نفر و بهره مندی یکهزار و 140 خانوار بصورت مستقیم و غیرمستقیم می شود.
وی خاطرنشان کرد: این طرح ها در شهرهای بویین میاندشت، فریدن و چادگان در غرب استان با داشتن 27 هزار نفر عشایر ایل بختیاری، سمیرم، دهاقان و شهرضا در شمال استان با 24 هزار نفر عشایر از ایل قشقایی و محمدآباد و نصرآباد در شرق اصفهان با سه هزار نفر عشایر از طایفه عرب جرقویه به بهره برداری می رسد.
به گفته مدیرکل امور عشایر استان اصفهان، تولید 120 هزار تن سیب و حدود 23 هکتار از اراضی کشاورزی استان در اختیار عشایر است.
اسفندیاری با بیان اینکه سالانه 10 الی 15 کیلومتر جاده اصلی برای تردد عشایر احداث می شود، اظهار کرد: از سال 86 آبیاری سیار در مناطق عشایر نشین استان آغاز شد و در حال حاضر نیز برای 2 هزار عشایر آبیاری سیار انجام می شود.
وی با اشاره به شهرک سازی برای مناطقی که شمار عشایر آن بالاست، گفت: اینگونه طرح ها به منظور افزایش میزان اشتغال و رونق صنایع دستی انجام می شود.
انتهای پیام/م