ناهید ازغندی روانشناس کودک در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه انجام برخی بازی ها و حرکات برای کودکان به افزایش تمرکز و دقت آن ها کمک می کند، اظهار کرد: ساخت و بازی با حباب نمونه ای از این موارد است که باعث ایجاد هیجان و برانگیختن حس کنجکاوی آن ها می شود.
وی در ادامه افزود: تهیه اشکال هندسی به رنگ های مختلف و نوشتن اعداد یا حروف پشت آن ها توسط والدین و درخواست از کودک برای مرتب کردن آن ها براساس شکل یا رنگ و شمردن اعداد یکی دیگر از بازی های تاثیر گذار بر هوش فرزندان است.
ازغندی گفت: بازی با چوب کبریت به صورت ساخت اشکال و چیدن آن ها به طور منطم در داخل جعبه، همچنین تهیه بطری با سایزهای مختلف و خواستن از کودک که درب آن ها را در مدت زمان مشخص ببندد،باعث آشنایی ذهن او با مفهوم نظم در اشیا و سرعت عمل در انجام کارها می شود.
این روانشناس کودک در پایان تصریح کرد: بازی با بادکنک و چیدن آن ها براساس رنگ و سایز، آشنایی با مدل برگ های مختلف درختان و همچنین بستن چشم کودک و قرار دادن اشیا متفاوت در دست او و درخواست برای حدس زدن نام آن وسیله از جمله دیگر بازی هایی است که باعث افزایش تمرکز فررندان خواهد شد.
وی با بیان اینکه کتاب خواندن برای کودکان باعث افزایش مهارت های کلامی آنها می شود، بیان کرد: اگر آموزش مطالعه برای فرزندتان را از کودکی شروع کنید، او علاقه بيشتری به کتاب خواندن پيدا خواهدکرد همچنین مهارت های صحیح کلامی به فرد کمک می کند تا دانسته های خود را به نمايش بگذارد.
ازغندی تاکید کرد: برای علاقه مند کردن کودکتان به خواندن ابتدا بايد علاقه مندی خود را به این کار نشان دهيد و اگر فرزندتان شما را هنگام مطالعه ببيند، متوجه علاقه شما به مطالعه شده و از شما تقليد خواهد کرد.
این روانشناس خاطر نشان کرد: اکرموسيقی را بخشی از زندگی کودکتان قرار دهيد موجب تقویت حافظه، توجه، انگيزه و يادگيری می شود و گوش دادن به موسيقی های استرس آور که برای ذهن کودکتان مخرب است را کاهش دهيد همچنین يادگيری نواختن يک آلت موسيقی در افزایش هوش فرزندتان نقش مهمی دارد.
انتهای پیام/