معاون اول قوه قضاییه گفت: شهید لاجوردی نسبت به ظلم، بی عدالتی، اجحاف و زیر پا گذاشتن ارزش های الهی حساس بود.

حجت الاسلام اژه‌ای: شهید لاجوردی نسبت به ظلم و زیر پا گذاشتن ارزش های الهی حساس بودبه گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین اژه ای معاون اول قوه قضائیه عصر امروز در نوزدهمین سالگرد شهادت شهید اسدالله لاجوردی، ضمن گرامی داشت ایام ماه ذی الحجه،اظهار داشت: از شهید عزیز محسن حججی یاد می کنم که به برکت خون این شهید بزرگوار در این ایام کشور متحول شد.

معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: باید بدانیم چه خون هایی برای نظام و انقلابی که امروز به دست ما رسیده، ریخته شده است، این نظام البته فقط مرهون شهدای ترور و جنگ تحمیلی نیست بلکه اثرخونی است که از پهلوی زهرای مرضیه، جگر پاره پاره شده امام حسن مجتبی(ع) ریخته شد تا اسلام زنده بماند و آرمان های الهی محقق شود.

وی با اشاره به اینکه از سال 59 تا زمان شهادت شهید لاجوردی در خدمت وی بودم، گفت: شهید لاجوردی از همان اوایل جوانی که تحصیلات حوزوی و کلاسیک را دنبال می کرد نسبت به ظلم، ظالم، بی عدالتی و زیرپای گذاشتن ارزش های الهی حساس بود و مبارزات خود را از همان ابتدا آغاز کرد.

محسنی اژه ای تصریح کرد: شهید لاجوردی در تمام مدت جوانی تا شهادت همیشه دین مدار، متدین، دلسوز، خیرخواه، مجاهد و نسبت به ظالم بسیار سخت بود.

وی با اشاره به ولایت مداری و دینداری شهید لاجوردی، اضافه کرد: ممکن بود نقدی داشته باشد اما در عمل ملتزم بود که امروز بسیاری اینگونه عمل نمی کنیم.

معاون قضائیه گفت: اگر شورای عالی امنیت ملی تصمیمی می گیرد که آن تصمیم مطابق قانون است برخی قبول نمی کنیم، اگر مجلس قانونی را تصویب و شورای نگهبان آن را تایید کند اما به ضاعقه سیاسی ما خوش نیاید، آن را ابلاغ نمی کنیم.

 محسنی اژه ای بیان کرد: در دادگاه های اوایل انقلاب ممکن بود به دلیل کم تجربگی قضات از لحاظ شکلی و اداری بعضی چیزها رعایت نشود، شهید لاجوردی به عنوان دادستان اگر حقی از ناحیه قانون به وی داده شده بود، اعتراض میکرد اما اگر حکم قطعی بود و حق اعتراض نداشت با وجود ایرادش نسبت به آن حکم، اجرایش می کرد.

سخنگوی دستگاه قضا اظهار داشت: لاجوردی متعبد به احکام اسلام بود، اینگونه نبود که هر چه را از نظر خودش اسلامی بود، اجرا کند و هرچه نبود اجرا نکند، هستند کسانی که آیه صریح قرآن را برایشان می خوانی، می گویند قرائت من با شما فرق دارد.

وی ادامه داد: شهید لاجوردی بصیر، تیزبین و جریان شناس بود. این احکامی که علیه لاجوردی مطرح می کردند به این خاطر نبود که وی احتمالا در مقام دادستانی حکم دستگیری یا توقیف کسی را داده بود، کینه ای که علیه وی وجود داشت به خاطر بصیرت، شناخت، تیزبینی و به هدف زدن هایش بود که در برابر ظلم کنار نمی آمد.

محسنی اژه ای با بیان اینکه برخلاف آنچه نسبت به شهید لاجوردی می گویند وی رقیق القلب تر از بسیاری از کسانی بود که دیدم، افزود: آنقدر رقیق القلب بود که نمی توانست از کنار اشکی که ریخته شده بود، بگذرد. در شهریور سال 60 بیش از 120 نفر از جمله شهید رجایی، باهنر و قدوسی را ترور کردند.

معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: بارها به بنده و دیگران نصیحت می کرد با کسانی که کم سن و سال هستند و احتمال می دهید فریب خوردند صحبت کنید تا برگردند. شهید لاجوردی نسبت به بیت المال هم بسیار حساس بود.

سخنگوی دستگاه قضا یادآور شد: شهید لاجوردی برای ارشاد زندانیان با وجود مشغله زیاد بیش از همه افراد وقت می گذاشت، حتی به جای نماز شب تا صبح با زندانیان حرف می زد.

معاون اول قوه قضائیه با تاکید بر اینکه شهید لاجوردی اعتقاد و وابستگی به مال دنیا نداشت، گفت: اگر کسی شهید لاجوردی را نمی شناخت زمانی که وی در زندان حاضر می شد نمی توانست فرقی بین وی و زندانیان قائل شود.

محسنی اژه ای گفت: درباره شهید لاجوردی خیلی بی انصافی کردند نسبت هایی را به وی می دادند و حرف هایی را نزد امام راحل می زدند. شهید لاجوردی کسی بود که برای خدا زیست، کار کرد و مبارزه کرد. این شهید والا مقام نامهربانی ها را برای خود خرید تا برای خدا با دشمنان اسلام مبارزه کند.

معاون اول قوه قضائیه گفت: شهید لاجوردی در مورد ولایت و اطاعت از ولی اعتقاد راسخی داشت، امروز و همیشه راه نجات نشستن بر کشتی امامت و ولایت است در دنیای طوفانی اگر بر کشتی نشستیم نجات می یابیم اگر ننشستیم غرق می شویم.

انتهای پیام/

 

شهید لاجوردی از ابتدا تا انتها در صراط مستقیم الهی بود

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار