به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: میوه های خشک که به صورت فله ای و بدون نظارت سازمان غذا و دارو و دانشگاه های کشور تولید و در سطح عرضه ارائه می شودبه علت نبود نظارت و کنترل دقیق آزمایشگاهی می تواند خطرهایی مانند بالا بودن باقیمانده سموم و بار میکروبی را به همراه داشته باشد.
وی افزود: به شهروندان توصیه می شود میوه های خشک بسته بندی شده صنعتی که مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو کسب کرده و مندرج به برچسب های مربوطه هستند خریداری کنند.
کاظم زاده در ادامه به استانداردهای سس اشاره و اظهار کرد: این استانداردها را وزارت بهداشت بر اساس استراتژی سازمان غذا و دارو با موضوع کاهش قند، نمک، چربی و اسیدها ی چرب ترانس در محصولات غذایی اعلام کرده است و به همین منظور تلاشهایی برای آموزشهای گسترده عمومی در سطح جامعه برای کاهش بیماری های غیر واگیر و شایع از جمله فشار خون بالا، بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و سرطانها انجام می شود.
انتهای پیام/ غ