در کمیسیون تدارکات ملی، قرارداد ساخت شاهراه قیصار، لامان و دو قرارداد دیگر به ارزش بیشتر از ۹ میلیارد افغانی، تایید شد

سه قرار داد به ارزش ۹ میلیارد افغانی در کمیسیون ملی تدارکات تایید شدبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، در این نشست، بخش اول و دوم سرک حلقوی قیصارلامان که مجموعاً ۸۲ کیلومتر را در بر می گیرد، به ارزش حدود ۶ میلیارد افغانی منظور گردید.

سرک حلقوی قیصار لامان که در ولایت بادغیس موقعیت دارد یکی از مهمترین شاهراه های اتصال منطقوی کشور به شمار می رود که توسط بانک انکشاف آسیایی تمویل و توسط وزارت فوایدعامه تطبیق می گردد.

رئیس جمهور غنی و اعضای کمیسیون تدارکات ملی حین بحث و منظوری این قرارداد ها تذکر دادند که آغاز کار مجدد این سرک حلقوی در واقع نقطه پایان به بحران گذشته این پروژه مهم بوده و به وزارت فواید عامه اکیداً هدایت دادند که در حصه تکمیل دیزاین متباقی بخش های این سرک و همچنان نظارت از تطبیق بخش اول و دوم آن که اکنون عقد می گردد؛ توجه لازم مبذول دارد.

قابل ذکر است که داوطلب برنده بخش اول این پروژه یک شرکت هندی و از بخش دوم آن یک شرکت چینایی می باشد. تطبیق این قرارداد ها حدوداً دو نیم سال را در بر خواهد گرفت.

بر اساس خبرنامه ارگ، علاوه بر آن کمیسیون تدارکات ملی قرارداد خدمات مشورتی مدیریت حریم فضایی کشور را نیز تایید کرد که بر اساس آن به اداره مستقل هوانوردی ملکی هدایت داده شت تا در حصه آموزش کادر افغان از طریق این پروژه جهت به عهده گرفتن این مسؤلیت در آینده، سعی لازم بخرج داده شود.

همچنین در نشست دیشب قرارداد بسته انترنت(Bandwidth) شرکت افغان تیلیکام و افزایش قیمت قرارداد تیل قوای هوایی وزارت دفاع ملی نیز مورد تصویب کمیسیون قرار گرفت.

کمیسیون، قرارداد های تهیه میز و چوکی برای مکاتب ولایات نورستان و دایکندی و خدمات ایمنی و امنیتی هوتل انترکانتیننتال را جهت بررسی بیشتر اعاده و تدارک لوازم استحمام مربوط وزارت دفاع ملی را بخاطر عدم موافقه مرجع تمویل کنندۀ آن رد نمود.

کمیسیون تدارکات ملی همچنان کمیسیون مستقل انتخابات و اداره احصاییه مرکزی را در جلسه فراخوانده و در مورد مشخصات تخنیکی و پروسه تدارکاتی وسایل سیستم ثبت و بایومتریک رای دهندگان (BVR) گزارش گرفت.

رئیس جمهور و رئیس اجراییه، پیشرفت کاری کمیسیون انتخابات را پیرامون موضوع متذکره مورد مداقه قرار داده، تاکید ورزیدند که به تصامیم کمیسیون انتخابات به عنوان یک نهاد مستقل احترام قایل بوده اما خواست ایشان برگزاری انتخابات در وقت و زمان معین و به مناسب ترین وجه ممکن می باشد.

در مقابل رئیس کمیسیون مستقل انتخابات و کمیشنران حاضر در مجلس از انتخاب معقول ترین مشخصات و روش تدارکاتی برای سیستم متذکره با درنظرداشت نیازمندی ها و شرایط اجتماعی کشور اطمینان دادند.

در این جلسه داکتر عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه، محمد سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری، وزرای مالیه و عدلیه، سرپرست وزارت اقتصاد، مسئولین اداره تدارکات ملی، ناظرین سیگار، سیستیکا حمایت قاطع و دیدبان شفافیت افغانستان نیز اشتراک داشتند.

  انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.