پژوهشگران ۱۸ مورد ابتلای افراد به آنفولانزای خوکی در آمریکا شناسایی کردند که این موارد پس از تماس با خوک‌های آلوده به آنفولانزا رخ داده بود.

آنفولانزای خوکی به سرعت از حیوان به انسان منتقل می‌شودبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پژوهشگران در آمریکا پیشنهاد می‌کنند از آن جا که شیوع آنفولانزا در بازار‌ها و جمع‌های دیگر متداول است، استفاده از معیار‌های محافظتی برای حیوانات و انسان‌ها می‌تواند مفید باشد.

در تحقیقی در مجله بیماری‌های عفونی در حال ظهور که متعلق به مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در آمریکا است، پژوهشگران موارد انسانی ویروس خوکی اچ ۳ ان ۲ را که مربوط به هفت بازار محصولات کشاورزی در سال ۲۰۱۶ است، بررسی کردند.

این گروه با مدریت آندرو بومان از دانشگاه ایالتی اوهایو، ۱۸ مورد ابتلا به آنفولانزای خوکی در اوهایو و میشیگان شناسایی کردند. این موارد ابتلا به بیماری پس از تماس با خوک‌های آلوده به آنفولانزا رخ داده بود.

بنا به گفته بومان، استادیار دامپزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو راه‌های محدود کردن انتقال بیماری آنفولانزای خوکی از حیوان به انسان، کاهش مدت زمان تماس انسان و خوک است. تعیین محدوده زمانی ۷۲ ساعته برای نمایشگاه‌های خوک احتمالاً انتقال گسترده آنفولانزا را از خوک به خوک و از خوک به انسان کاهش می‌دهد.

معیار‌های دیگر محافظتی شامل واکسینه کردن خوک‌ها علیه آنفولانزا، انتشار راهنما برای شستن دست‌ها، فراهم کردن ضدعفونی‌کننده در نزدیکی نمایشگاه‌های حیوانات و انتشار علائم هشدار علیه خوردن و آشامیدن در اطراف نمایشگاه‌های حیوانات است. همچنین افراد در معرض خطر را باید برای نرفتن به نمایشگاه‌های حیوانات تشویق کرد. این افراد شامل نوزادان، کودکان، افراد بالای ۶۵ سال و افراد مبتلا به بیماری‌هایی که سیستم دفاعی را ضعیف می‌کند، می‌شوند.

بنا بر اخبار منتشرشده این تحقیق درباره ۱۶۱ خوک بود که با وجود اینکه در بسیاری از موارد هیچ نشانه آشکاری مبنی بر آلوده بودن آنها به این ویروس وجود نداشت تقریباً ۷۸ درصد آن‌ها آلوده به ویروس بودند. این تحقیق بخشی از تلاش گسترده‌تری بود که ویروس آنفولونزا را در میان ۱۰۱ نمایشگاه خوک در بخش‌هایی از غرب و شمال آمریکا بررسی می‌کرد.

پژوهشگران در چند نمایشگاه در اوهایو و میشیگان از نظر ژنتیکی ویروس‌های آنفولانزای مشابهی را پیدا کردند که نشان می‌داد این ویروس در نمایشگاه‌های کشاورزی چقدر سریع می‌تواند در میان خوک‌ها جا به جا شود. در این انتقال‌ها، ویروس اچ ۳ ان ۲ منشأ خوکی نداشت. در واقع انسان‌ها ویروس را به خوک‌ها انتقال دادند و شیوع آغاز شد.

انتهای پیام/

بیماری های مرگباری که از حیوان به انسان منتقل می شوند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.