به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛حسن آمویی رئیس اتحادیه قصابیهای کرمانشاه، با اشاره به اهمیت سلامت آلایشهای دامی که مردم استفاده میکنند، گفت: این برنامه وجود دارد که تا پایان امسال تمام واحدها آلایش دامی را به صورت بسته بندی عرضه کنند.
وی با بیان اینکه عرضه غیر بستهبندی آلایشهای دامی گاهی مشکلات بهداشتی ایجاد میکند، افزود: نمونه عرضه این مشکلات را در محدوده میدان وزیری داریم که عرضه آلایشهای خوراکی دام باعث ایجاد بوی نامطبوع و آلودگی محیطی در این منطقه شده است.
وی معتقد است، بوی نامطبوعی که در این محدوده ایجاد میشود به دلیل نوع محصول است و با بستهبندی مناسب این مشکل تاحدودی رفع میشود.
در خصوص قیمت ارزان گوشت و آلایشهای دامی که در این واحدها عرضه میشود نیز افزود: این قیمت ارزان به این دلیل است که این واحدها مثلا برای گوشت چرخ شده از گوشت کله، بغل فک، ته زبان و...استفاده میکنند.
وی افزود: گوشت تمام این واحدها سالم است و مشکل بهداشتی ندارد و بخاطر نوع محصول با قیمت پایین عرضه میشود.
رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه گفت: در حال حاضر 192 واحد مجاز قصابی در کرمانشاه داریم که نظارت بر این واحدها با جدیت انجام میشود.
انتهای پیام/ز