
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛محمد شکری ،رئیس اتحادیه مشاورین املاک استان قم گفت:با اشاره به راه حل مشکل رکود بازار مسکن ، اگر سود بانکی تک رقمی شود، مشکل رکود این بازار حل خواهد شد، اکنون به دلیل اینکه سود بانکی بالا است، مردم رغبتی برای خرید مسکن ندارند و ترجیح میدهند که پول خودشان را برای دریافت سود در بانکها سپرده گذاری کنند.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک استان قم افزود: رشد قیمت منازل در حاشیه شهر قم بیشتر از مرکز این شهر بود، در مرکز شهر قم رشد قیمت چندانی را برای قیمت منازل شاهد نبودیم، رشد قیمت منازل در منطقه ای رخ میدهد که خرید و فروش مسکن در آن منطقه رونق داشته باشد.
وی ادامه داد: در برخی از مناطق حاشیه ای شهر قم طی سالهای اخیر شاهد افزایش قیمت مسکن بودیم، شهر قم در حال توسعه است و برخی از زمینهای خالی طی سالهای اخیر تفکیک شدند و ساخت و ساز در آن صورت گرفته است.
وی ادامه داد: منازل در منطقه پردیسان هم رشد قیمت طی سالهای اخیر نداشته اند، رشد قیمت را تنها در مناطقی از شهر قم شاهد بودیم که زمینهای خالی برای ساخت و ساز تفکیک شدند، این رشد قیمت هم در این مناطق طبیعی و قابل پیش بینی بود.
شکری با اشاره به ثبات قیمت مسکن در برخی از مناطق شهر قم عنوان کرد: در برخی از مناطق این شهر که قیمت منازل گران تر از مناطق دیگر است، رشد قیمت مسکن را در چند سال اخیر شاهد نبودیم، خریداران زیادی برای منازل این مناطق وجود ندارد.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک استان قم در پایان خاطرنشان کرد: اگر سود بانکی ثابت بماند، رشد قیمت مسکن را در مناطق مختلف شهر قم از جمله منطقه پردیسان در آینده نزدیک شاهد نخواهیم بود، باید مدیران کشور برای کاهش سود بانکی تلاش کنند و خود بانکها هم باید به مصوبات در این خصوص پایبند باشند.
انتهای پیام/ح