به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ ایرانپور مشاور مدیر کل آموزش های فنی و حرفه ای و کار دانش وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی کارشناسان فنی و حرفه ای و کار دانش مدیران هنرستان های کشاورزی در شهرستان بردسیر گفت: آموزش بدون تولید در هنرستان های کشاورزی بی معنا است.
وی کار و فعالیت در هنرستان های کشاورزی را با سایر مراکز آموزشی متفاوت دانست و گفت: فعالیت آموزشی هنرستان های کشاورزی با سایر مجموعه های آموزشی تفاوت دارند زیرا در هنرستان کشاورزی با موجود زنده سر و کار داریم و اگر هنرستان های کشاورزی به حال خود رها شود، می میرد.
مشاور مدیر کل آموزش های فنی و حرفه ای و کار دانش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: با اشاره به بند ب تبصره 75 قانون بودجه سال 62 مديران هنرستان های فنی و حرفهای و کار دانش و هنرستان های کشاورزی ميتوانند توليدات و محصولات هنرآموزان خود را به بازار عرضه و سود حاصل از درآمد آن را بر اساس سهم هایی که در قانون پیش بینی شده بین هنرجویانی که در آن زمینه فعالیت داشته اند و هنرآموزان هنرستان ها تقسیم کنند، با اجرای بند ب تبصره 75 قانون بودجه در هنرستان ها بخش عمده ای از هزینه ها جبران می شود.
وی با اشاره به جزئيات اين تبصره قانوني افزود: اين تبصره مربوط به سال 1362 است که هر سال در قانون بودجه تمديد مي شود منتهي براي اجراي آن بايد در آموزش و پرورش مستند سازي صورت بگیرد که ضمن اجرای این تبصره در هنرستان ها بخش عمده ای از هزینه ها جبران می شود .
مشاور مدیر کل فنی و حرفه ای و کار دانش وزارت آموزش و پرورش ضمن اشاره به خود اشتغالی بودن رشته های فنی و حرفه ای و همچنین رشته های کشاورزی گفت: برای این که بتوانیم اشتغال را در جامعه توسعه دهیم باید دانش آموزان را به هنرستان ها و رشته های فنی و حرفه ای و کار دانش سوق دهیم و این کار مستلزم فعالیت تبلیغی بیشتری در سطح جامعه است.
ایرانپور در ادامه به مشکلات موجود در هنرستان های فنی و حرفه ای خصوصاً هنرستان های کشاورزی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات بخش کشاورزی کمبود نیروی انسانی و بعضا عدم تخصص و بالا بودن میانگین سنی هنرآموزان می باشد و دیگر این که ابزار و اداوت موجود در هنرستان ها قدیمی و از رده خارج هستند که با آموزش های فعلی هم خوانی ندارد .
انتهای پیام/س