به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام،سعید صیدیوسفی بیان کرد:عرضه مرغ زنده و مصرف گوشت مرغ درحالی که در شرایط غیر بهداشتی و بدون نظارت دامپزشکی کشتار و عرضه شده سلامت مصرف کنندگان را به مخاطره می اندازد.
وی همچنین به کمبود کشتارگاه در استان ایلام اشاره و آن را از عوامل شیوع پدیده غیر بهداشتی عرضه مرغ زنده و یا ذبح در شرایط و مکان های غیر بهداشتی عنوان کرد.
یوسفی گفت: یک کشتارگاه سپید مرغ مانشت با کشتار 2 هزار قطعه مرغ در روز تنها کشتارگاه مرغ فعال استان ایلام است.
وی افزود: با این وجود بسیاری از فروشندگان و عرضه کنندگان مرغ مورد نیاز را از تنها کشتارگاه فعال استان یا استان های همسایه تامین می کنند.
صیدیوسفی یادآور شد: برای رفع مشکل کمبود کشتارگاه مدرن در استان ایلام مجوز تاسیس و ایجاد چهار کشتارگاه صادر شده است که کشتارگاه های در حال ساخت کارزان از توابع سیروان و آبدانان در آینده نزدیک به بهره برداری می رسند.
وی با بیان اینکه کشتار و مصرف مرغ زنده مخاطرات زیستی برای محیط و مصرف کنندگان دارد، تاکید کرد: هیچگونه نظارتی بر روی سلامت مرغ های ذبح شده در خارج از کشتارگاه نمی شود.
صیدیوسفی افزود: به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان و با توجه به اینکه طیور عامل انتقال برخی بیماری های مشترک انسان و دام از جمله آنفولانزای فوق حاد پرندگان هستند، نظارت بر سلامت مرغ قبل، حین و بعد از کشتار در کشتارگاه ها انجام می گیرد.
وی با بیان اینکه با فروشندگان و عرضه کنندگان مرغ زنده به طور جدی برخورد می شود، یادآور شد: در ماه گذشته 21 واحد متخلف عرضه گوشت و مرغ غیر بهداشتی درایلام پلمب شد.
انتهای پیام/ع