به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از غذاهای مغذی ایرانی، سیرابی است که این غذا تقریباً مناسب برای تمام افراد با مزاجهای مختلف است؛ در ادامه به برخی از خواص سیرابی اشاره شده است:
ضد سرطان
درمان کمخونی
تقویت سیستم ایمنی
مفید برای مبتلایان به MS
سبب بلندی قد و پرپشتی مو
بهترین غذا برای تقویت معده و روده
بهبود افسردگی و بیماریهای عصبی.
ناگفته نماند که سیرابی بهخلاف کله و پاچه باعث افزایش چربی خون و میزان کلسترول نمیشود و پروتئین آن نیز با پروتئین گوشت قرمز، مرغ و ماهی برابری میکند.
بهتر است در طبخ سیرابی از مواد غذایی مضرّی مانند رب گوجهفرنگی استفاده نشود.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/