رئیس سندیکای صنایع دارویی گفت: ۹۷ درصد نیاز دارویی کشور در ایران تولید می شود که ۸۰۰ میلیون دلار ارزآوری به دنبال دارد.

ارزآورى ٨٠٠ میلیون دلارى داروهاى ایرانى/ غفلت برخی افراد صنعت داروسازى را زمین گیر کرده استبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عباس کبریایی زاده رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی  در نشست خبری دومین نمایشگاه کتاب های تخصصی علوم دارویی و پزشکی و سومین نمایشگاه ایران فارما که امروز در سالن وزارت ارشاد برگزار شد، اظهار کرد:  ایران فارما نمایشگاهی در حوزه دارو است؛ ایده تبدیل نمایشگاه به یک رویداد فرهنگی در سال گذشته مطرح و تبیین شد و در سال 95 بیش از ۴۳۰ شرکت کننده و بیش از ۹۵ شرکت حضور داشتند و ما زمینه حضور دانشجویان داروسازی را فراهم کردیم.

کبریایی زاده افزود: کارگاه های تخصصصی در حوزه دارو برگزار شد تا یافته های جدید در اختیار آن ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: نمایشگاه دوره سوم ایران فارما آغاز و سهمیه ای که برای شرکت های خارجی مد نظر قرار دادیم در مراحل اولیه ثبت نام تکمیل شد.

 رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی  با بیان اینکه ۳۰ درصد ظرفیت نمایشگاه مختص شرکت های خارجی است، افزود: شرکت های خارجی بیشتر تجهیزات وارد کشور کرده و تجربیات را انتقال می دهند؛ در این دوره  فضای نمایشگاه 500 متر است.

وی عنوان کرد: تاکنون بیش از یک هزار نفر برای حضور در نمایشگاه ثبت نام کرده اند؛ نمایشگاه از همه نظر نسبت به برگزاری در کشورهای دیگر بهتر بود و به همین علت سهمیه شرکت های خارجی به سرعت تکمیل می شود.

کبریایی زاده مطرح کرد: آلمان ، هند، چین و فرانسه بیشترین حضور را در این نمایشگاه دارند؛ در نمایشگاه امسال بیش از ۳۰ شرکت حضور دارند و هدف اصلی شناسایی و معرفی صنعت دارویی کشور است.

 رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی تصریح کرد: ۹۷ درصد نیاز داروی کشور توسط صنعت دارویی ایران تامین می شود که ۸۰۰ میلیون دلار  ارزآوری به دنبال دارد اما سه درصد داروی وارداتی منجر به خروج  یک هزار و ۱۰۰ میلیون دلار از کشور می شود.

کبریایی زاده با بیان اینکه هرشخصی حق اظهار نظر در خصوص حوزه سلامت ندارد؛ افزود: غفلت برخی افراد صنعت داروسازى را زمين گير كرده است و من آینده خوبی را برای این صنعت متصور نیستم.

حضور 4 ناشر خارجی در نمایشگاه کتاب های تخصصی علوم دارویی و پزشکی

در ادامه مراسم مهرشاد کاظمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران با اشاره به استقبال ناشران از نمایشگاه امسال گفت: سال گذشته ۱۶ ناشر در حوزه پزشکی شرکت کردند که امسال تعداد آنها به ۳۰ ناشر افزایش یافته است.

وی با اعلام اینکه بیش از ۹۰ درصد نیاز تخصصی حوزه پزشکی را ناشران شرکت کننده تامین می کنند، افزود: در نمایشگاه امسال سه تا چهار ناشر خارجی که نمایندگی آنها در ایران حضور دارد، شرکت کرده اند.

کاظمی با بیان اینکه ۹۹ درصد نیاز کتاب های پزشکی را بخش خصوصی چاپ می کند، ادامه داد: امسال اولین نمایشگاه رسانه در حوزه سلامت نیز برپا می شود که ۲۴ نشریه تخصصی حضور خواهند داشت.

همچنین در پایان مراسم شادمهر راستین دبیر اجرایی دومین نمایشگاه کتاب تخصصی گفت: با این حجم ناشر و رسانه چنین نمایشگاهی در کشور در حوز ه تخصصی نداشتیم؛ در این نمایشگاه رسانه های سلامت محور برای نخستین بار در کنار یکدیگر جمع می شوند که فرصت مطلوبی برای بانک اطلاعات ما محسوب می شود .

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.