محسن هاشمی منتخب شورای پنجم شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابراز داشت: همان طور که مستحضر هستید سیاسیون امروز انتقادهای زیادی به هم میکنند، اما در اصل همه با هم رفیق هستند و این طور نیست که مسایل با نیت بد و تخریب یکدیگر مطرح شود، در بحثهایی مثل جلسات شورای شهر، چون بررسی مباحث به صورت کارشناسی است، نباید به دید بی انصافی نگاه کرد.
وی ادامه داد: افراد با سلایق مختلف و نگاه مدیریتی متفاوت به مسائل مینگرند، یک کار از دید گروهی مثبت است و از دید گروهی دیگر منفی، و این بستگی به نگاه و جهان بینی افراد دارد، یا اینکه بعضی موضوعی را در اولویت قرار میدهند که دیگری در اولویت نمیداند، بنابراین هدف تخریب نیست بلکه ارائه نظرات و سلایق است.
منتخب شورای پنجم شهر تهران افزود: معمولا در نقدها بخشهای مثبت مطرح نمیشود و بیشتر به بخشهای منفی پرداخته میشود، همه میدانند که در مدیریت شهری تهران در سالهای گذشته کارهای مثبتی هم انجام شده، اما به بعضی فعالیتها هم نظرات منفی است که این انتقادات حتی در رسانهها و مطبوعات اصولگرا و صدا و سیما نیز مطرح شده است، لذا وقتی یک فرد سیاسی از جناح مقابل این صحبتها را طرح میکند با دید بدی به آن نگاه میشود، اما اگر یک هم خط همین حرفها را بزند میگویند این یک نقد منصفانه و دوستانه است، بنابراین آقای نجفی را مثل بنده و دیگران دوست آقای قالیباف فرض کنید که اگر نقدی هم صورت میگیرد دوستانه است.
هاشمی در ادامه با اشاره به گوشهای از نکات مثبت مدیریت شهری تهران گفت: همین که شهر تهران با این گستردگی و پیچیدگی در این ١٢ سال اداره شده و مردم یک رضایت نسبی در ابعاد مختلف دارند حرکت مثبتی است، اما اتفاقات مختلفی که در شهر بخصوص در حوزه حمل و نقل عمومی و ترافیک رخ داده به یک معضل جدی تبدیل شده است، بنابراین همین ضعفها بیشتر به چشم میآید و نقاط قوت و رخدادهای مثبت به دلیل اینکه در دید مردم امری عادی و طبیعی است، کمتر دیده میشود.
وی افزود: اگر به فعالیتهای عمرانی که در طول این سالها در شهر تهران انجام شده توجه کنید، میبینید که کارهای ارزشمندی صورت گرفته است. برای نمونه میتوانیم از توسعه ابعاد مختلف مثل؛ فرهنگسراها، مساجد، حمل و نقل عمومی، بی آری تی و خطوط مترو نام ببریم.
هاشمی تصریح کرد: گاهی اوقات رفتارهای مدیران نیز دلیلی برای به چشم نیامدن خدمات و زحماتشان میشود، مثلا در توسعه مترو مهمترین عامل ظرفیت گیری است که مردم متأسفانه حس نمیکنند، چرا که در بعد تجهیزات و واگن کمبود وجود دارد.
وی افزود: به طور معمول این تعداد خطی که در مترو راه اندازی شده 3 هزار واگن احتیاج دارد، در صورتی که کمتر از یک هزار و 300 واگن وجود دارد که از این مقدار هم معمولا حدود ٣٠٠ واگن در حالت اضطرار و تعمیر و نگهداری است، بنابراین مترو تهران با یک هزار واگن فعالیت میکند و این در حالیست که ٢٠٠ کیلومتر خط مترو نیاز به 3 هزار واگن دارد، لذا این قبیل از مسایل باعث ایجاد دید منفی میشود که باید خودشان پرهیز کنند.
وی تصریح کرد: مثلا اگر خطی را افتتاح میکنند که کمبودی دارد بگویند این مشکلات هست، اما به جهت بهره برداری سریعتر پروژه را افتتاح میکنیم و به فکر تجهیز آن نیز هستیم.
محسن هاشمی در پایان خاطر نشان کرد: بسیاری از پروژهها که بخش قابل توجهی از آنها توسط مدیران سابق انجام میشود، به دلیل عدم تکمیل و زمان بر بودن بعدا افتتاح میشود و لذا مدیران جدیدی که روی کار میآیند باید زحمات و خدمات مدیران قبلی را هم ذکر و از آنها تقدیر کنند.
انتهای پیام/