یک دختر نوجوان سعودی که به همراه خانواده‌اش برای گذراندن تعطیلات به آمریکا رفته بود، در یکی از بازارهای ایالات فلوریدا ناپدید شد.

ناپدید شدن دختر نوجوان سعودی هنگام تعطیلات در آمریکابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،لانا هانی ابوالجدایل، دختر 16 ساله سعودی روز چهارشنبه 2 آگوست 2017 در بازاری در شهر اورلاندو ایالت فلوریدا ناپدید شد و تا کنون اثری از او یافت نشده است.

به گزارش وبسایت تلویزیون محلی WKMG-Tv سخنگوی پلیس محلی گفت که لانا ابوالجدایل آشنایی اندکی با زبان انگلیسی داشته و روز چهارشنبه هنگامی که به مرکز خرید کوچکی به نام "اورلاندو پرمیوم آوتلت" رفت، ناپدید شده و دیگر به نزد خانواده بازنگشت.

سخنگوی پلیس اطلاعات بیشتری درباره علت و احتمالات موجود درباره ناپدید این دختر نوجوان سعودی ارائه نکرد و تنها به گفتن اینکه خانواده ابوالجدایل عصر روز جمعه ناپدید شدن دختر خود را گزارش کرده‌اند، اکتفا کرد.

رسانه‌های آمریکایی اعلام کرده‌اند بررسی یک حساب فیسبوکی به نام Lana Hany S. Abualjadayel که احتمال می‌رود به این دختر ناپدید شده تعلق دارد، نشان می‌دهد او ساکن شهر جده است و تنها 19 دوست فیسبوکی دارد که بخش اعظم آنها اهل سوریه هستند.

منبع:العربیه

انتهای پیام/

یک دختر نوجوان سعودی هنگام تعطیلات در آمریکا ناپدید شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.