به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،عسگر سنگی معاون سرمایهگذاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار داشت: در حالحاضر استان اردبیل به دلیل گردشگرپذیر بودن و موقعیت جغرافیایی خود نیاز مبرمی به احداث هتلهای پنج ستاره دارد که ما توانستیم طی سالهای اخیر این استان را از وجود هتلهای چهارستاره غنی سازیم که در نظر داریم تا با جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی احداث هتلهای پنج ستاره را نیز در دستور کار قرار دهیم.
وی ظرفیت اشتغال هتلهای پنج ستاره را حداقل تا 6 ماهه نخست آغاز فعالیت هتل 50 درصد دانست و تصریح کرد: طبق آمارهای در دست و بررسیهای انجام شده هتلهای پنج ستاره در اردبیل به محض بهرهبرداری تنها در 6 ماه نخست فعالیت میتواند به ظرفیت اشغال حداکثر 50 درصد برسد که این ظرفیت اشتغال استان را تا حد قابل قبولی ارتقاء میدهد.
معاون سرمایهگذاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در حالحاضر موفق به کسب موافقت دو سرمایهگذار بخش خصوصی برای احداث هتلهای پنج ستاره در استان شدیم که بیشک با احداث این هتلها علاوه بر افزایش گردشگران داخلی و خارجی افزایش سرانه درآمد استان نیز یکی دیگر از دستاوردهای آن خواهد بود.
سنگی بیان کرد: کشش و ظرفیت هتلهای 4 ستاره به بالا در جذب گردشگران در داخل کشور بسیار بالاست که نیاز است تا به منظور دسترسی به اهداف از پیش تعیین شده در حوزه گردشگری و اقتصاد بتوان در حوزه هتلداری و غنیسازی این صنعت از کادر و پرسنل تخصصی و دورهدیده استفاده کرد زیرا معیار سنجش هتل در یک منطقه علاوه بر موقعیتهای دیگر پرسنل مجرب آن هتل است.
وی از مسئولان خواست تا در راستای احداث هتلهای پنج ستاره و حتی چهارستاره در استان در راستای جذب سرمایهگذاران خصوصی و سرمایههای کلان همکاری لازم را با میراث فرهنگی داشته باشند.
انتهای پیام/ع
ضرورت احداث هتل ۵ ستاره