به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛حمیدرضا آذرپور ،معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت: هنرمندان گیلانی با ارائه بهترین خوراک و غذاهای محلی در جشنواره سفره ایرانی،فرهنگ گردشگری که در استان گلستان برگزار گردید،درخشیدند.
وی با بیان اینکه این جشنواره برای اولین بار در استان گلستان و به میزبانی شهرستان گرگان برگزار شد ،افزود: هنرمندان چهار استان شمالی کشور شامل گلستان،مازندران،گیلان و قزوین با پخت انواع غذاهای سنتی و محلی به رقابت با یکدیگر پرداختند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به اینکه برگزاری چنین جشنوارههایی بستری مناسب برای توسعه گردشگری فراهم می سازد و تاثیری شگرف در توسعه این صنعت می گذارد اظهار داشت: استان گیلان با غذاهای مرغ ترش،گمجه کباب،سیرابیج،انارپیچ،باقلا قاتوق و پیش غذاهای کال کباب،زیتون پرورده،بورانی،ترشی هفت بیجار و دسرهای دوشاب برنجی،دس حلوا،کاکا و نوشیدنی دوغ نعنایی در این جشنواره حاضر شد.
آذرپور هدف از برگزاری این رویداد فرهنگی را ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقهای استانها،ترویج سفره ایرانی،احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل هر منطقه در بین مردم و خانوادهها و ترویج دوباره طبخ و ارائه غذاهای سنتی خواند و تصریح کرد:این نمایشگاه در چهار بخش پیش غذا،غذای اصلی،دسرها و دمنوش ها و نوشیدنی های سنتی بومی و محلی و با سه محور پخت غذاهای سنتی،نمایشگاه صنایع دستی مرتبط با غذا و فرهنگ غذا و موسیقی و آیین های مرتبط با غذا برگزار شد.
انتهای پیام/ق