برداشت میوه گرمسیری گاروم زنگی در هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،مسعود گرگیج مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت :گاروم زنگی یا لوز میوه ای به صورت پراکنده در شهرستان های بندرعباس ، میناب و رودان کشت می شود .
میوه درخت گاروم زنگی بیضی شکل و در رنگ های قرمز و زرد به اندازه بادام است و مزه شیرین و کمی ترش دارد.
وی افزود: این درخت در استان به صورت پراکنده کشت می شود وآماری از سطح زیر کشت در دست نیست .
برداشت گاروم زنگی از نیمه مرداد آغاز شده و تا اواخر شهریور ادامه دارد .
این درخت تا 35 متر شبیه به چتر چند طبقه رشد می کند و به خاطر زیبایی و سایه دار بودن به عنوان درخت زینتی در مناطق شهری کاشته می‌شود.
برگ‌های درخت گاروم زنگی پهن و بزرگ بوده و در فصل پاییز به رنگ‌های پاییزی درآمده و می‌ریزند.
این درخت ، بومی کشورهای هند ، سریلانکا ، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی و گرمسیری دنیا کشت می شود .
مغز این میوه ارزش خوراکی فراوانی دارد و دارای انواع مواد معدنی، ویتامین، کربوهیدرات و ۱۶ درصد روغن است.
در کشورهای گوناگون از برگ‌ها و پوست درخت لوز به شکل گسترده‌ای در پزشکی سنتی و درمان بیماری های اسهال خونی بهره می‌برند.
انبه ، گواوا ، گاروم زنگی ، چیکو ، کنار و سه پستان از دیگر میوه های گرمسیری استان هرمزگان است .

انتهای پیام/ز

گاروم زنگی در راه بازار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.