به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛كیفیت حج افراد مانند حج تمتّع است، با این تفاوت كه قربانی در حج تمتّع واجب؛ اما در حج افراد مستحب است.
عمرهی مفرده نیز مانند عمرهی تمتع است، جز در مواردی که عبارتند از:
۱- در عمره تمتع فرد حتماً باید تقصیر كند ولی در عمره مفرده مخیر است بین سر تراشیدن و تقصیر. البته این حكم مربوط به مردان است، ولی زنان هم در عمره مفرده و هم در عمره تمتع واجب است فقط تقصیر كنند.
۲- در عمره تمتع طواف نساء و نماز طواف نساء واجب نیست، هرچند احتیاط آن است كه آن دو را قبل از تقصیر به قصد رجا بهجا آورد. ولی در عمرهی مفرده طواف نساء و نماز آن واجب است.
۳- عمره تمتع باید در یكی از ماههای حج یعنی شوّال یا ذیقعده یا ذیحجّه بهجا آورده شود، در حالی كه انجام عمره مفرده در همهی ایام سال صحیح است.
۴- میقات عمره تمتع یكی از مواقیت پنجگانه است كه شرح آن خواهد آمد. در حالی كه میقات عمره مفرده برای كسی كه داخل شهر مكّهی مكرّمه است اَدنَی الحِلّ (نزدیكترین نقطهی خارج از حرم) است، هرچند احرام بستن از یكی از مواقیت پنجگانه نیز جایز است، و اما كسی كه خارج مكّه است، و میخواهد عمرهی مفرده بهجا آورد، باید برای آن از یكی از مواقیت پنجگانه مُحرم شود.
انتهای پیام/