به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تعطیلی کلاس های تابستانی مدارس در روز 14 مردادماه، آخرین وضعیت پرداخت معوقات سال ۹۵ فرهنگیان، ارائه محتوای آموزشی متناسب با نیاز هر منطقه در دوره پیش دبستانی، کاهش تخلفات مدارس دولتی و غیردولتی در حین ثبت نام، خالی بودن ۱۷هزار پست مشاور در مدارس دولتی، جذب ۱۲۷۰مدرس آموزش خانواده در مدارس، ارتقای فعالیتهای مشارکتی دانشجومعلمان در قالب برنامههای ورزشی و نظارت جدی بر روند مالی مدارس هیئت امنایی از جمله مهم ترین رویدادها در هفته گذشته محسوب می شود.
علی رضا راهپیما ریس اداره اطلاع رسانی آموزش و پرورش شهر تهران ا اشاره به تعطیلی مدارس در روز تحلیف ریاست جمهوری مطرح کرد: کلاس های تابستانی مدارس و مراکز آموزشی شهر تهران روز شنبه 14 مرداد ماه تعطیل خواهد بود.
وی با بیان اینکه هرگونه برگزاری کلاس در مدارس و مراکز آموزشی ممنوع است، تصریح کرد: چنانچه مرکز یا مدرسهای از این قانون تبعیت نکند در نظارتها این مسئله مورد توجه قرار گرفته و با آن برخورد خواهد شد.
حسین فرزانه معاون توسعه و پیشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص وضعیت پرداخت معوقات فرهنگیان اظهار کرد: سه تا چهار مورد از معوقات فرهنگیان باقی مانده و سایر موارد به طور کامل تسویه شده است.
معاون توسعه و پیشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: مبلغ باقی مانده معوقات فرهنگیان حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده و بخش اعظم مطالبات پرداخت شده است.
فرزانه تصریح کرد: هماهنگیهای لازم باید توسط سازمان برنامه و بودجه انجام شود تا زمان پرداخت معوقات را تعیین کنیم، اما در نظر داریم تا آخر مردادماه یا اواسط شهریور این مساله تحقق یابد.
نورعلی عباسپور مدیرکل انجمن اوليا و مربيان اظهار کرد: آموزش خانواده یکی از کارهای محوری انجمن به دلیل آسیب های موجود در مدارس است و برخی از مدرسان از طریق آزمون ۱۶مرداد تعیین و یک هزار و 270نفر جذب می شوند که 2 هزار و 63خانم و2 هزار و 143نفر آقا هستند.
وی از وجود ۲۷۲ عنوان کتاب با موضوعات مختلف که خانوادهها با آن درگیر هستند خبر داد و گفت: برنامههایی با شبکه دو سیما خواهیم داشت تا با بهره گیری از اساتید مختلف بتوان کاری برای آموزش خانوادهها انجام دهیم.
عباسپور در خصوص تخلفات سرویس مدارس، اظهار کرد: به مدیران تاکید میکنیم که با شرکتهای آزاد برای ساماندهی سرویس مدارس قرارداد نبندند نظارت ما در سطح وزارتخانه خواهد بود و موارد تخلف را بررسی میکند.
معصومه علینژاد معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: این المپیاد بزرگترین رویداد ملی ورزش دانشجویی دانشگاه فرهنگیان محسوب شده و امیدواریم دانشجومعلمان در این برنامه اوقات ارزشمندی را همراه با شور و نشاط ورزشی دنبال کرده و از آن بهره کافی را ببرند.
علینژاد با اشاره به اینکه قریب به 3 هزار نفر در این المپیاد طی 2 هفته شرکت خواهد کرد، تصریح کرد: این برنامه از 12 مرداد ماه آغاز شده و تا 26 مرداد ادامه پیدا میکند و در این برنامه از 12 تا 19 مرداد برگزاری المپیاد برادران و از 20 تا 26 مرداد المپیاد خواهران برگزار میشود.
وی عنوان کرد: در مراسم افتتاحیه و اختتامیه بیستو سومین المپیاد دانشجو معلمان از مسئولان آموزش و پرورش نیز دعوت شده تا هماهنگی بیشتری داشته باشیم.
معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در خصوص تأمین بودجه بیستو سومین المپیاد دانشجو معلمان بیان کرد: این بودجه از طریق سرانه ورزشی دانشگاه تأمین شده و علت برگزاری آن در ایام تابستان به دلیل آمادگی دانشجومعلمان برای مسابقات و متناسب با تقویم آموزشی بوده است.
مهدی فیض معاون پرورشی و تربیت فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در مورد توجه به نیروی انسانی در پست مشاوره برای سال تحصیلی جدید اظهار کرد: امسال در تعیین اولویت های مرکز نیروی انسانی، نیروی مشاوره مورد توجه قرار گرفته و به استانها نیز این موضوع اعلام شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برخی از نیروهای مشاور جذب فعالیت های آموزشی شده بوده اند، گفت: طبق فراخوانی از این گروه دعوت شد تا در حوزه خود به فعالیت بپردازند البته مشاوره حوزه پرچالشی است و برخی از مشاوران فعالیت آموزشی و تدریس را ترجیح می دهند.
فیض بیان کرد: اکنون ۱۷هزار پست مشاوره در مدارس دولتی خالی مانده است که نیاز به جذب نیروی متخصص در این حوزه دارد.
مرضیه گرد رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی در جمع خبرنگاران در خصوص نظارت بر مدارس هیئت امنایی با اشاره به اینکه از سال گذشته اقدامات برای بررسی وضعیت مدارس هیئت امنایی آغاز شده، گفت: متاسفانه هدف مدارس هیئت امنایی با آنچه اکنون در برخی از آن ها وجود دیده می شود، متفاوت است.
وی ادامه داد: مدارس هیئت امنایی با هدف بهره مندی از مشارکتهای مردمی برای خودگردان شدن مدرسه شکل گرفته اما در مواردی این هدف در برخی مدارس محقق نشده است.
وی با اشاره به اخذ شهریه در مدارس هیئت امنایی تاکید کرد: به دنبال بازگرداندن مدارس به جایگاه اصلی شان هستیم و از همه مدیران آموزش و پرورش میخواهیم حتما فرایند صدور مجوز مدارس هیئت امنایی طی شده و عنوان هیئت امنایی از تابلوی سردر مدارس فاقد شرایط تعیین شده حذف شود.
گرد افزود: در شرایطی که مدارس مشکلات را صادقانه با خانوادهها مطرح کنند به طور قطع خانوادهها کمک داوطلبانه در حوزههای مختلف خواهند داشت و و آنچه اولیا پرداخت میکنند باید به طور کامل در همان مدرسه هزینه شود و چنانچه مدارسی نتوانند شرایط لازم را احراز کنند از حالت هیئت امنایی خارج میشوند.
رخساره فضلی مدیرکل دفتر آموزش پیش دبستانی در مورد محتوای آموزشی این دوره و چگونگی دسترسی به آن اظهار کرد: طبق اساسنامه دوره پیش دبستانی تولید محتوا در این دوره غیرمتمرکز است و با توجه به شرایط استانی، فرهنگی و متغیرهایی از این قبیل ارائه می شود.
وی ادامه داد: در استان ها کمیته ای برای تولید محتوا شکل گرفته که براساس معیارها و شرایط موجود در راهنمای برنامه محتوا تولید و توسط سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تایید شود.
مدیرکل دفتر آموزش پیش دبستانی با بیان اینکه ورود محتوای آموزشی موجود در لیست کتابنامه رشد به کلاسهای پیش دبستانی مانعی ندارد، گفت: هر کتابی که مجوز سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی را داشته باشد می تواند در مراکز پیش دبستانی برای نوآموزان ارائه شود.
عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش تهران در مورد روند ثبت نام مدارس برای سال تحصیلی آینده اظهار کرد: یکی از مشکلات در مورد ثبت نام رعایت محدوده جغرافیایی تعیین شده است که البته وجود این مساله ضروری است چراکه برخی مدارس به دلیل استقبال زیاد دانش آموزان با تراکم بالای دانش آموزی مواجه می شود بنابراین چنین روش هایی برای این جلوگیری از توزیع نامتوازن ضروری است.
وی ادامه داد: محدوده بندی های انجام شده در مدارس وجود دارد اما اگر کسی با این مساله مشکلی داشت ستاد ثبتنام درمناطق آموزش و پرورش نیز این محدوده بندی ها را ارائه می دهد و اولیا می توانند به این مراکز مراجعه کنند.
باقری تصریح کرد: براساس بررسی های انجام شده امسال در مدارس دولتی وغیردولتی میزان شکایت ها کمتر از گذشته بوده و بازرسی ها شرایط بهتری داشته است.
حمیدرضا عظمتی سخنگوی المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 در مورد وضعیت برگزاری مسابقات این دوره اظهار کرد: امسال رقابتها از کیفیت بالایی برخوردار بود و مسابقات همانطور که پیش از این نیز تعیین شده بود طی 2 روز برگزار شد.
وی افزود: تیمها در این دوره رقابت تنگاتنگ و نزدیکی با هم داشتند و بعد از اتمام این رقابت کمیتههای مربوطه مشغول به جمعبندی نتایج هستند و همچنین سایتی برای مشاهده آنلاین نتایج در نظر گرفته شده است تا علاقمندان به طورکشور به کشور یا دانشآموز به دانشآموز از نتیجه آگاه شوند.
سخنگوی المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 در خصوص وضعیت ایران در این دوره از رقابتها تصریح کرد: امسال یک مدال طلا و سه مدال نقره برای دانشآموزان ایرانی قطعی شده است.
انتهای پیام/