به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محمدامین جلالی ظهر امرور در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه دشتستان دارای ظرفیت بالایی در حوزه کشاورزی است اظهار داشت: بخش عظیمی از تولیدات کشاورزی استان بوشهر در این شهرستان به دست میآید.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان از وجود بیش از 70 درصد تولیدات و محصولات کشاورزی استان بوشهر در دشتستان خبرداد و تصریح کرد: توجه به آبیاری نوین در اراضی کشاورزی، نقش تعیینکنندهای در افزایش کمیت و کیفیت تولیدات دارد.
وی با بیان اینکه بخشی از اراضی کشاورزی دشتستان، تحت پوشش آبیاری جدید و تحت فشار قرار گرفته است افزود: امسال با برنامهریزی انجام شده طرح نوین آبیاری در نخلستانهای دشتستان اجرایی میشود که گامی ارزشمند در بهبود وضعیت کشاورزی و تامین آب این اراضی است.
جلالی با بیان اینکه دشتستان در تولید محصولات کشاورزی در رتبه نخست استان بوشهر قرار دارد افزود: تولید خرما از عمده محصولات دشتستان است که اکنون برداشت خارک و رطب از این نخلها آغاز شده و سال گذشته بیش از 150 هزار تن خرما از نخیلات این شهرستان برداشت و به سراسر کشور و بازارهای خارجی صادر شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان از برداشت لیمو ترش خبرداد و افزود:برداشت لیموترش در 850 هکتار از باغات شهرستان دشتستان آغاز شد که پیش بینی میشود 13 هزارتن لیموترش در دشتستان برداشت شود.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت باغات لیموترش شهرستان دشتستان یکهزار هکتار باست گفت: برداشت لیموترش در سطح 850 هکتار از باغات بارور این شهرستان آغاز شده و پیش بینی میشود امسال نیز همانند سال قبل، بیش از 13 هزارتن لیموترش در این شهرستان تولید شود.
جلالی گفت: مناطق کاشت لیموترش در این شهرستان بخشهای ارم، بوشکان و مرکزی بوده و ارقام لیمو ترش این شهرستان عمدتاً از نوع عمانی و تا حدودی خارگی است.
انتهای پیام /پ