معاون عمرانی استاندار: استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر نهادینه شود.

بهره برداری از نخستین نیروگاه خانگی خورشیدی در آذربایجان شرقیبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در مراسم بهره‌برداری از نخستین واحد نیروگاه تولید برق خورشیدی (فتوولتائیک) در تبریز، بر نهادینه شدن استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر خورشیدی و بادی تاکید کرد.

محمدصادق پورمهدی روز یکشنبه در این مراسم افزود: برای انجام این کار باید از طریق اطلاع‌رسانی مناسب و فرهنگ‌سازی، مردم را همراه کنیم.


وی با بیان اینکه امیدوارم روزی برسد که پنل‌های خورشیدی و بادی در تمامی پشت‌بام‌های منازل و ادارات و پارک‌ها نصب شوند، افزود: اولین بهره این کار به خود مردم برمی‌گردد زیرا که با استفاده از این انرژی پاک و سالم و بهره‌وری مناسب، از مصرف گاز و فراورده‌های نفتی در نیروگاه‌ها جلوگیری شده و علاوه بر کاهش مصرف برق تولیدی نیروگاه‌ها، آلودگی هوا هم کم می‌شود.


پورمهدی گفت: باید با استفاده از جوانان متخصص و تحصیل‌کرده و با تولید و بازاریابی مناسب، فرهنگ استفاده از انرژی‌های پاک را در استان گسترش دهیم و مدیریت ارشد استان آماده همکاری و پشتیبانی لازم در این زمینه است.


وی اظهارامیدواری کرد: با کمک مردم و استفاده از این انرژی پاک، استفاده از سوخت‌های فسیلی و به دنبال آن آلودگی‌های زیست‌محیطی کاهش یابد.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز هم در آیین افتتاح این نیروگاه با تبیین نیازهای کشور به انرژی های نو افزود: یکی از مشکلات پیش روی دنیای صنعتی امروز، آلایندگی محیط و گرمای ایجاد شده ناشی از سوخت های فسیلی است که صرفه جویی در مصرف سوخت و کاهش آلودگی های ناشی از آن از اهداف راه اندازی این مولد های تجدیدپذیر خورشیدی با تولید انرژی پاک، به شمار می آید.


وی ادامه داد: علاوه بر این، اجرای این طرح به لحاظ پدافند غیرعامل و تمرکز زدایی از نیروگاه های بزرگ نیز دارای اهمیت ویژه ای است .


کاظمی از سایر مزایای راه اندازی این سامانه ها به قابلیت نصب سریع، پایین بودن هزینه نگهداری، اشتغالزایی، بازگشت سریع سرمایه و تضمین تولید برق اشاره کرد.


وی در ادامه با اشاره به فعالیت و عملکرد این شرکت در زمینه انرژی های نو، افزود: طی سال های اخیر 175 کیلووات سامانه انرژی خورشیدی در مساجد و مدارس شهرستان تبریز توسط این شرکت نصب شده است.


وی اعلام کرد: علاوه بر این سامانه ، 4 مشترک دیگر نیز برای مجموع 220 کیلووات از طریق احداث سامانه تولید برق خورشیدی موفق به اخذ مجوز احداث شده و در مرحله نصب هستند.


این نیروگاه با قدرت 3 کیلو وات در محدوده امور برق باغمیشه شرکت توزیع نیروی برق تبریز به بهره برداری رسیده و متصل به شبکه سراسری برق است.


عملیات ساخت نیروگاه فوق از اوایل سال 96 آغاز شده و در مدت 3 ماه به پایان رسیده و برای ساخت آن حدود 210 میلیون ریال از طرف سرمایه گذار بخش خصوصی هزینه شده است.

انتهای پیام/خ


شرکت برق منطقه ای از راه اندازی نیروگاه های خورشیدی خانگی حمایت می کند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.