به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالرضا نوروزی محقق مرکز تحقیقات چاقی در نشست خبری سمینار تازه های چاقی و دیابت که صبح امروز در این بیمارستان برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این سمینار این است که برنامه بینالمللی آموزش چاقی را برای متخصصین راهاندازی کنیم. این گونه سمینارها چند سال است که در اروپا توسط انجمن چاقی برگزار میشود، اما این کار برای اولین بار در کشور ما در حال انجام است.
وی افزود: در این سمینار 20 دوره آموزشی برگزار خواهد شد که اولین دوره آن در تهران در 21 مرداد برگزار میشود. این سمینارهای آموزشی هر 3ماه یک بار تکرار خواهد شد.
دبیر اجرایی سمینار تازههای چاقی و دیابت افزود: هدف دوم از برگزاری این سمینار این است که یک ارتباط بین تصمیمگیران و مردم به وجود آید، زیرا همیشه میگوییم چاقی بد است، اما بیمهها چاقی را به عنوان درمان در نظر نمیگیرند.
نوروزی گفت: هماکنون در کشور ما ویزیت، دارو و درمان چاقی آزاد حساب میشود و فردی که اقدام به درمان چاقی و گرفتن رژیم غذایی سالم کند، باید برای یک دوره پنج ماهه 800 تا یک میلیون تومان پول خرج کند. این پول شامل رژیمهای کاهش وزن، دارو، ویزیت و آنالیز میشود. حتی برای درمان چاقی، بیمارستانهای دولتی پول را به صورت نقداً دریافت میکنند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: مؤسسهای در دنیا وجود دارد که بیماریها را طبقهبندی می کند و این مؤسسه هر 10سال یک بار کتابی را منتشر کرده و بیماریهای مهم را در آن نام میبرند. از سال 2012 چاقی به عنوان یک بیماری محسوب شده اما در ایران درمان چاقی شامل خدمات درمان پوشش بیمهای نمیشود.
وی گفت: مهم ترین علت چاقی در کشور ما به هم خوردن تعادل دریافت کالری و فعالیت بدنی است، یعنی هماکنون مردم غذاهای پرکالری را مصرف میکنند، اما فعالیت بدنی کمی دارند.
انتهای پیام/