سالانه چهار هزار تن گوشت مرغ در بخش مرکزی خاش تولید می شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،بخشدار مرکزی شهرستان خاش گفت: سالانه افزون بر 4 هزار تن گوشت مرغ در واحدهای تولیدی مرغ این بخش تولید و به بازار مصرف خاش و دیگر شهرهای استان عرضه می شود.


مجتبی شجاعی افزود: هم اینک 34 واحد مرغداری 20 و 30 هزار قطعه ای و 22 جایگاه مرغ بومی در این بخش فعال است.


وی گفت: 200 جایگاه دام 215 هزار راس گوسفند و بز، 4 هزار و 500 نفر شتر، 4 هزار راس گاو در این بخش وجود دارد.


شجاعی ادامه داد: بخش مرکزی خاش با تولید سالانه ۴ هزار تن گوشت سفید از مرغداری ها و 3 هزار تن گوشت قرمز از 80 واحد گاوداری سنتی و 3 واحد گاوداری صنعتی نقش مهمی در تأمین پروتئین استان دارد.


بخشدار مرکزی خاش یادآور شد: 4 واحد 20 هزار قطعه ای مرغداری دیگر در حال ساخت بوده که 2 واحد در کوه سفید و یک واحد در دهستان سنگان و یک واحد در دهستان اسماعیل آباد واقع شده اند.


وی تصریح کرد: ویژگی این واحدها نسبت به 34 مرغداری دیگر مکانیزه بودن آنهاست.


بخشدار مرکزی خاش گفت: بزرگترین طرح تولید جوجه یک روزه در استان با سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت های دولت اواخر اردیبهشت ماه سالجاری به عنوان بزرگترین طرح تعاونی روستایی در دوربن بخش مرکزی این خاش کلنگ زنی گردید که هم اینک با پیشرفت بالایی در حال کار است.


شجاعی افزود:سهم آورده اعضای شرکت تعاونی در این طرح 15 میلیارد ریال بوده که با حمایت های ویژه دولت، معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و حمایت های ارزشمند استاندار سیستان و بلوچستان 45 میلیارد ریال آن از سوی صندوق کارآفرینی امید به این پروژه پرداخت شده است.

بخشدار مرکزی خاش گفت: حدود 230 خانوار روستایی برای اجرای این طرح عظیم مشارکت دارند و همچنین تسهیلات آن با کارمزد صفر درصد بوده و ظرفیت تولید آن 16 میلیون قطعه جوجه یک روزه در سال است که با بهره برداری از این پروژه، جوجه یک روزه افزون بر 200 واحد مرغداری استان تامین و زمینه ایجاد اشتغال مستقیم 70 نفر نیز فراهم می شود.

انتهای پیام/گ

تولید گوشت مرغ در خاش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار