به نظر شما اگر زمین را حفر کنیم نقطه مقابل ما کجا خواهد بود؟

در صورت حفر زمین، نقطه ی مقابل شما روی سیاره ی زمین کجاست؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پایان دنیا کجاست؟ آیا اگر از یک سوی زمین به سوی دیگر آن حفره ای ایجاد کنیم می توانیم به پایان جهان برسیم؟ مطمئنا شما هم در دوران کودکی از این دست سؤالات برخاسته از سادگی و کنجکاوی را از خود پرسیده اید، شاید کسی برای آن پاسخی نداشت، اما امروز تقریبا با پیشرفت تکنولوژی هیچ سؤالی حتی اگر سخت ترین و عجیب ترین باشد، بی پاسخ نمی ماند.

نیازی نیست تا یک طرف زمین را حفر کنید تا بدانید که به کجا خواهید رسید، نقشه های antipodes می تواند در این زمینه به شما کمک کند. این نقشه بر اساس موقعیت کنونی شما می گوید که دقیقا نقطه ی مقابل شما در سیاره ی زمین کجاست.

از آنجا که قسمت اعظمی از کره ی زمین را اقیانوس ها دربرگرفته، اغلب نقطه ی مقابل جایی که شما نشسته اید یک قسمت از اقیانوس ها به شمار می رود.

برای مثال اگر شما در هر نقطه ای از آمریکای شمالی سوراخی را در عرض های جغرافیایی شمالی حفر کنید در نهایت به وسط اقیانوس هند خواهید رسید.

البته استثنائاتی هم وجود دارد، اگر می خواهید به چین برسید باید حفره ی خود را در آرژانتین ایجاد کنید، نقطه ی مقابل نیوزیلند اسپانیا است. اگر در اندونزی این سوراخ را حفر کنید به جنگل های آمازون خواهید رسید. اگر سفر استکشافی خود را با کندن سوراخی از گرینلند آغاز کنید سرانجام به قاره ی قطب جنوب خواهید رسید.

 در صورت حفر زمین، نقطه ی مقابل شما روی سیاره ی زمین کجاست؟

براساس این نقشه نقطه ی مقابل تهران روی کره ی زمین اقیانوس آرام جنوبی است

ناگفته نماند که اگر کسی بخواهد واقعا چنین کاری را انجام دهد و از نقطه ای به نقطه ی دیگر زمین برسد باید حرارتی حتی داغ تر از حرارت سطح خورشید را تحمل کند.

تنها تجربه ی بشر در این زمینه به حفر چاه کولا در شمال غرب روسیه بازمی گردد که عمقی ۷.۵ مایلی داشت، با وجود این که کولا چاه عمیقی بود اما حتی نتوانست پوسته ی زمین را بشکافد، چه برسد به آنکه بتواند به اعماق گرم زمین برسد.

بنابراین اگر کنجکاو بودید که بدانید در صورت حفر سوراخ از جایی که نشسته اید، به کجای زمین خواهید رسید از نقشه های جالب antipodes map استفاده کنید.

منبع:تابناک

انتهای پیام/

اگر زمین را حفر کنیم نقطه مقابلمان روی کره زمین  کجاست؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسن روحی
۰۵:۵۱ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
الان اونجا ساعت چنده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۱۰ مرداد ۱۳۹۶
جالب بود