رئیس سازمان دامپزشکی کشور از تأثیر جشنواره فیلم و عکس بیطار در ارتقای صنعت و محصولات دامپزشکی کشور گفت.

سینما می‌تواند مشکلات آموزشی را با بیشترین اثرگذاری مطرح نمایدبه گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم و عکس بیطار؛ مهدی خلج رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفت‌وگویی از تاثیر این رویداد فرهنگی و سینمایی در ارتقای سطح صنعت و محصولات دامپروری کشور گفت و افزود: موضوعی که تا به حال به آن پرداخته نشده و توضیحی در مورد آن داده نشده است، نقش و فعالیت های دامپزشکی در اقتصاد ملی، امنیت غذایی ، بهداشت عمومی، سلامت جامعه و تجارت بین الملل است و قطعا، حوزه های مانند رسانه و سینما در اطلاع رسانی و تبیین این نقش می توانند موثر باشند.

وی با بیان اینکه ما هر چه به سمت جلو حرکت می کنیم دامپزشکی جایگاه خود را در جامعه بیشتر نشان می دهد، خاطرنشان کرد: با آموزش درست از طریق سینما، عکس و آثار هنری می توان مبانی و اصول درست کار را به بهره برداران آموزش داد و از این طریق، سلامت جامعه و مردم را نیز از لحاظ غذایی ارتقا بخشید.

خلج اظهار کرد: مقررات دامپزشکی جزو الزامات بین کشورهایی است که با یکدیگر تعامل دارند و ما می توانیم با فیلم های کوتاه، آثار مستند و عکس ها و تصاویر معلومات خود را در این زمینه بالا برده و در راستای صادرات بهتر و بیشتر استفاده کنیم. كیفیت بهداشت در دامداری از ازرش زیادی برخوردار است و تنها راه رسیدن به دامداری سالم، اموزش درست به اشخاصی است که هم در عرصه داخلی فعالیت دارند و هم به فکر صادرات به دیگر کشورها هستند.

وی افزود: سینما فیلم و عکس می‌تواند مسائل آموزشی یا مشکلات را در کوتاه ترین زمان با بیشترین اثرگذاری مطرح کرده و راه حل آنها را نیز به نمایش بگذارد. پس باید از فضای سینما و فیلم استفاده کرد و این ارتباط ها را برقرار کرده و آموزش ها را انجام داد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: تا کنون به مقوله رشد صنایع مرتبط با دامپزشکی در سینما نگاه زیادی نشده و امیدواریم برگزاری جشنواره گامی در راه اعتلای این صنعت باشد . برگزاری جشنواره عکس وفیلم بیطار باعث تغییر نگرش خواهد شد.

وی اظهار کرد: اولین دوره جشنواره فیلم و عکس جشنواره بیطار با این نگاه شروع می شود و مطمئنا ادامه این جشنواره در آینده می تواند رشد و اصلاح از همه مهم تر ایجاد بهداشت برای دام را در پی داشته باشد.

خلج افزود: بایستی از هر پدیده ای به اندازه انرژی که در آن نهفته است و وقتی که برای آن مصرف می کنیم، انتظار داشته باشیم. ما بسیار خوب می دانیم که با برگزاری یک یا چند دوره جشنواره نمی توان مشکلات را حل کرد؛ ولی اعتقاد ما این است که جشنواره با عکس ها و فیلم های خوب که بتواند مخاطبان را جلب کند به همان اندازه هم می‌تواند اثر گذار باشد.

وی در پایان بیان کرد: نباید دیدگاه‌ خود را فقط به جشنواره بدوزیم تا اگر به اهداف خود نرسیدیم، از جشنواره دست بکشیم. اولین جشنواره یک تجزیه و تحلیل از نقاط قوت وضعف خواهد بود تا ببینیم در آینده برای این نقاط قوت وضعف چه کاری می توان انجام داد و چه برنامه هایی می توان داشت.

شایان ذکر است؛ نخستین جشنواره ملی فیلم و عکس بیطار مهر ماه سال جاری به دبیری ناصر باکیده برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام/

 

سينما و تاثير آن بر صنعت دامپزشكی كشور

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.