به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه بیان داشت: کار برداشت انجیر از سطح 285 هکتار از باغات شهرستان ایذه از هفته گذشته آغاز شده که تا اواسط شهریور ادامه دارد.
وی تصریح کرد: انجیر برداشت شده از مزارع از رقم محلی و 2 نوع انجیر زرد و سیاه است که از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.
هنرمندیان اذعان داشت: انجیر ایذه بیش تر به صورت تازه خوری و مقداری هم خشکبار برای مصرف به استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری ارسال و بخشی از آن نیز در خوزستان عرضه میشود.
مدیرجهاد کشاورزی ایذه افزود: پیش بینی میشود از سطح باغات این شهرستان حدود 860 تن انجیر برداشت شود.
انتهای پیام/گ