طبق اعلام ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور برنج مازندران ۹۹ درصد سالم است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عزیزالله شهیدی‌فر معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: طبق اعلام ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور و مازندران که از نمونه‌های برنج مازندران گرفته شد، ۹۹.۱ درصد برنج مازندران سالم است.

 

وی افزود: نگاه وزارت جهاد کشاورزی انتقال کشاورزی سنتی به مدرن و اقتصادی است که در این زمینه گام‌های خوبی برداشته شده است.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران  گفت: جهاد کشاورزی استان در چهار سال اخیر ۲۳۰ میلیارد تومان در بخش مکانیزاسیون به کشاورزان تسهیلات ارائه کرد که این رقم بیش از ۳۰ سال گذشته است و رتبه نخست را در جذب تسهیلات مکانیزاسیون در کشور به خود اختصاص داده است.

 

شهیدی‌فر با بیان اینکه امروزه مرحله جدیدی از انتقال کشاورزی سنتی و مدرن تحقق یافته است، افزود:  امروز در این آیین کشت و برداشت به صورت مکانیزه بوده و شاهد کشت مجدد هم به صورت مکانیزه از سوی این کشاورز هستیم و این امر یعنی سرفصل جدیدی بر مکانیزاسیون کشاورزی به دست کشاورزان در حال انجام است.

 

 انتهای پیام/آ

تایید سلامت برنج مازندران

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار