تفاهم نامه ایجاد پهنه های ویژه انرژی های تجدیدپذیر در استان کرمان به میزان دوهزار مگاوات نیروگاه خورشیدی طی مدت زمان ده سال بین استاندارکرمان و مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد کشور منعقد شد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ،در ادامه هفتاد و نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان، تفاهم نامه ایجاد پهنه های ویژه انرژی های تجدیدپذیر در استان کرمان به میزان دوهزار مگاوات نیروگاه خورشیدی طی مدت زمان ده سال فی مابین استاندارکرمان و مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد کشور منعقد شد.
با عنایت به ویژگی های منحصر به فرد استان کرمان شامل ارتفاع مناسب از سطح دریا، متوسط شدت تابش بالا، وزش باد کافی و طول روز مناسب که باعث افزایش بازدهی و توجیه اقتصادی نیروگاه های خورشیدی است و با توجه به تصویب نامه هیات وزیران در خصوص قانون اصلاح الگوی مصرف و انجام کلیه امور مرتبط و مصوبه وزیر نیرو در زمینه خرید تضمینی برق از نیروگاه های تجدیدپذیر و پاک، استان کرمان در صدد است به عنوان پایتخت انرژی های تجدیدپذیر کشور، بستری مناسب را جهت توسعه فناوری های مرتبط با صنایع تولیدی وابسته به انرژی های تجدیدپذیر و همچنین سرمایه گذاری های حوزه احداث نیروگاه های انرژی های پاک فراهم آورد تا در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، خصوصا تقویت شاخص های اقتصاد مقاومتی گام بردارد.
در این راستا موافقیت نامه ایجاد پهنه های ویژه انرژی های تجدیدپذیر در استان کرمان به میزان دوهزار مگاوات نیروگاه خورشیدی طی مدت زمان ده سال فی مابین استاندارکرمان و مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد کشور با هدف ایجاد بستر توسعه فناوری های مرتبط با صنایع تولیدی وابسته به انرژی های تجدیدپذیر، تسهیل و تسریع فرآیند سرمایه گذاری احداث نیروگاه های انرژی پاک در استان، انتقال تکنولوژی های روز دنیا در حوزه صنایع وابسته به انرژی تجدیدپذیر منعقد شد.
مجتمع نیروگاه‌های خورشیدی مکران با ظرفیت تولید 20 مگاوات برق، در آینده ای نزدیک با حضور وزیر نیرو در بخش ماهان از توابع شهرستان کرمان به بهره‌برداری می‌رسد.
مجتمع نیروگاه‌های خورشیدی مکران شامل دو نیروگاه تولید برق فتوولتائیک، هر یک به ظرفیت 10 مگاوات است که با سرمایه‎گذاری مشترک شرکت «سولار انرژی مکران» و شرکت دوریان (Durion) سوئیس به مبلغ 27 میلیون دلار و مدیریت طرح شرکت آلمانی «ادور» (Adore) در مدت شش ماه راه اندازی شده است.
مجتمع نیروگاه‌های خورشیدی مکران در مجموع از 76 هزار و 912 عدد پنل خورشیدی هر کدام به قدرت 260 وات با ابعاد 1 * 1.65 تشکیل و در مساحتی بالغ بر 44 هکتار نصب شده است که برای نصب پنل‎ها تعداد 27 هزار پایه آهنی گالوانیزه‌شده به طول 1.5 متر در زمین کوبیده شده و بر روی آنها تعداد 13 هزار و 500 سازه فولادی تعبیه شده است.
همزمان با بهره‌برداری از مجتمع نیروگاه‌های خورشیدی مکران، در آینده ای نزدیک باحضور وزیر نیرو، کلنگ احداث نیروگاه 100 مگاواتی شرکت «سولار انرژی مکران» نیز به زمین زده خواهد شد.
در حال حاضر شرکت «سولار انرژی مکران» به‎عنوان پیمانکار اصلی (General Contractor) پروژه در حال آماده‌سازی طرح اجرای پروژه است و این پروژه در مسیر بم به کرمان در زمینی به وسعت 150 هکتار اجرا خواهد شد و یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه‌های خورشیدی خاورمیانه در استان کرمان خواهد بود.
استان کرمان با احداث و بهره‌برداری از این نیروگاه خورشیدی 20 مگاواتی، فعلا حائز رتبه اول در کشور در دارا بودن نیروگاه خورشیدی است و احداث نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی، این استان را به یکی از بزرگ ترین قطب‌های تکنولوژی فتوولتائیک در خاورمیانه تبدیل می‌کند.

انتهای پیام/ی

انعقاد تفاهم نامه ایجاد پهنه های ویژه انرژی های تجدیدپذیر در کرمان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.