استان کرمان، از قطبهای مهم تولید گوشت سفید کشورمی باشد، تا آنجائیکه سهم استان از تولیدات کشوری، حدود 3 درصد است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ، علی باقری معاون بهبود تولیدات دامی استان گفت: در سال 95 در استان کرمان 45100تن گوشت مرغ تولید، و سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 22کیلوگرم می باشد .

وی اضافه کرد: استان پهناور و مستعدی همچون کرمان، دارای زیرساختهای پیشرفته و مهیا نظیر ظرفیت جوجه ریزی بالغ بر 25 میلیون قطعه جوجه گوشتی سالانه، وجود زنجیره های تولید گوشت مرغ، وجود مزارع مرغ اجداد، مرغ مادر، مزارع صنعتی و مدرن پرورش مرغ گوشتی،کشتارگاههای صنعتی طیور و بازار مطلوب این محصول می باشد

باقری افزود: در صورت مهیا شدن زمینه های لازم در پرورش ، از طریق بهبود مدیریت مرغداریها، بهینه سازی ساختمانها و تاسیسات و..... میتوان میزان تولید گوشت مرغ را در استان، به 63000تن در سال رساند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان خاطر نشان کرد: با توجه به مزیت نزدیک بودن به بازارهای هدف مجاور، و وجود زیر ساختهای فوق الاشاره، در آینده ی نه چندان دور، افق بسیار روشنی برای فراهم شدن فرصتهای طلایی صادراتی این محصول خواهیم داشت.

انتهای پیام/ی

سرانه مصرف مرغ در کرمان 22کیلوگرم است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.